2777
2789
عنوان

زندگی بدون رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 5834 بازدید | 207 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونم از کجان من زنم ن اون مردمن رنانگیمو بکل از دست دادم شاغلم هیچ حسی ندارم تو خونه کار کنم ...

کارهای زنانه انجام بده 

دلیلش اینه که همیشه دستت تو جیب خودت بوده 

مرد نیاز داره زنش ازش ی چيزي بخاد

خوب مردی هست که دور از جون بسمت بد نرفته

خانمهای شاعل پول هم داشته باشن لازمه بعصی وقتها از شوهرشون پول بگیرن باخنده بگن پول همسرمون ی برکت دیگه ای داره

منت هم نزارن سر مردشون خودشون وقتی دیدن لازمه پول خرج کنن قبل اینکه شوهرشون بگن کارت بدن به مردشون بگن مال خودت هست مرد خوبم

ولی زیاده نکنن مرد باید خودش زحمت بکشه و مسائل مادی به عهده مرده

پاکسازی سودا خوردم دو ماه پریود نشدم

کی بهت گفت بخوری؟همین طوری سرخود که نمیشه

دکتر کلی ازت سوال میکنه باید همه حالات روحی و جسمی ات رو بگی تا بفهمه چه مشکلاتی داری.سودازا که به تنهایی اصلا ممکنه ضرر هم داشته باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

سلام دیسک کمرتون با دارو و استراحت بهتر میشه.

من هم دیسک کمر دارم هم گردن.

احتمالا یه مدت باید کمربند طبی دکترتون بهتون بگه ببندید.

بیشتر الان عصبانی هستید از همسرتون. سرد نشدید، فقط سرکوب کردید. سعی کنید حالتون با خودتون خوب باشه، اون شخصیتش اینجوری هست،شاید واقعا عمدی نبوده،ولی بلد نبوده محبت رو .

یا تیپ شخصیتی اش کلا اهل محبت مستقیم و نوازش و این چیزا نیست ولی جور دیگه ای توی زندگی تلاش کرده.تقصیر شما نیست که اون این شخصیت رو داره. شما با خودتون و اون لج کردید. اگه این فشارهای عصبی ادامه پیدا کنه دیسک تون و کمردرد تون ادامه دار میشه و قسمت های دیگه رو هم درگیر میکنه. ولی با احتیاط و رعایت یه سری اصول میتونین ببخشید رابطه داشته باشید. نگران دیسک نباشید. انشاالله که بهتر بشید. براتون دعا میکنم. 

باورت میکنه بی تفاوتم کرده حتی خودخوریم ندارم

حتما اوایلش خیلی تلاش کردی و جواب نگرفتی ...به مرور خودتم بیخیال شدی تا بع این مرحله بی تفاوتی رسیدی .... وای سعی کن دوباره به روال سابقت برگردی

باورت میکنه بی تفاوتم کرده حتی خودخوریم ندارم

۹۰ در صد مشکلاتمون به تغذیمون بر میگرده

استارتر بدنت ضعیف هم هست

حتما از گوشت بوقلمون استفاده کن

قوه را زیاد میکنه،البته پوستش کمی هم روش باشه بو میده،حتما به شوهرت هم بده بخوره،هرجور شده وارد سبد غذایی کن التماس دعا گلم