2777
2789
عنوان

زندگی بدون رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 5828 بازدید | 207 پست
درست میگی نمیدونم چرا انقدر بی تفاوتم ممنون از محبتت

میکی بی تفاوتی یاد به چند ماه پیش خودم میفته

آب را می‌میجوشونم میخورم باعث میشه کردم بهتر کار کنه پوستم روشن‌تر و بدنم سبک شده به کارهام میرسم

ببین از ساعت ۴تا الان تو نی نی سایتم بعد ۴۰ روز خسته نیستم فقط بینش کارهام کردم بعد نماز ظهر راحت خوابم میبره،یکبار شنیدم بین طلوعین نخوابی طبعت گرم میشه

میکی بی تفاوتی یاد به چند ماه پیش خودم میفتهآب را می‌میجوشونم میخورم باعث میشه کردم بهتر کار کنه پوس ...

منم ۶ ماهه فست میکنم و اب جوشیده میخورم

ولی صبح ۶ و نیم پامیشم میرم سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تاثیر داره ب حرفاش گوش بدیدس ک س تراپ متفاوته با روانشناس روانپزشکباید روی فانتزیات و پوزیشنات ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

سنم ۴۰ هست شاید اینم تاثیر داشته باشه توهمون مساله 

راستی داشتم تاپیکهای قبلی ات رو میخوندم عزیزم

گفتی که مشاور گفت جدا بشید. به نظرم مشاورت رو عوض کن و از طرفی میتونی ی شیطنت کنی برای شوهرت ادای کسی که میخواد جدا بشه رو دربیار شاید شوکی بهش وارد بشه و به خودش بیاد بعد این همه سال

مرسی عزیزم از راهنماییت سنم ۴۰ هست شاید اینم تاثیر داشته باشه توهمون مساله راستی داشتم تاپیکهای قبلی ...

خواهش میکنم

اتفاقا تازگی گفتم و برای اولین بار دو روز رفتم خونه مادرم کلی پیام داد زنگ زد برگرد

کلا مدلشه عوض بشو نیست

خوبه آفرین تونستی آب مصرفی را اصلاح کنینمک و روغن هم اصلاح کنبعد شوهرتون از نطر هیکل چاق و نسبتاکوتا ...

شوهرم بلند و درشت و متناسب خوش هیکل ن چاق ن لاغر وزنش ۸۵

من ظریف و متناسب وزنم ۵۸

شوهرم بلند و درشت و متناسب خوش هیکل ن چاق ن لاغر وزنش ۸۵من ظریف و متناسب وزنم ۵۸

دوتا طبعی که باهم سازگار نیستن

ولی گفتین شوهرتون سرد هست معلومه غلبه بلغم داره یا تو زندگی از نطر ذهنی یه ضربه خورده باشه شاید تو بچگی

میدونم سخته ولی همان حرف قبلم را تکرار میکنم بهش محبت کن مثلا لباسش اتو کن با محبت نه با منت.زبانت را چرب کن خیلی مؤثره زبان چرب برای اینجور آدمها جواب میده

دوتا طبعی که باهم سازگار نیستنولی گفتین شوهرتون سرد هست معلومه غلبه بلغم داره یا تو زندگی از نطر ذهن ...

چرا انگیره ندارم براش کاری کنم انقدر محبت نکرده یا زده تو ذوقم دوس ندارم💔

اگه ظاهری کسی ببینه مبگه اون گرمه و من سردم چون ریزه م سفیدم

اون هیکلی درشت پرمو

چرا انگیره ندارم براش کاری کنم انقدر محبت نکرده یا زده تو ذوقم دوس ندارم💔اگه ظاهری کسی ببینه مبگه ا ...

پآشنا آشیل همه مردها محبت واحترام

در گذشته اقتدارش را نشکوندی،؟

اگه شکوندی مطمن باش ی شبه اقتدارش برنمیگرده

یکسال پشت سر هم بهش احترام و افتدار بده

حتی ممکنه بعصی وقتها رفتارش به محبت یا احترامی که میزاری بد باشه چون میخاد امتحانت کنه پس ادامه بده و کوتاه نیا

اقتدار دادن به مرد

در درجه اول سودش میره تو جیب خودمون

نیست هم نیست خدا بگیر تا تو این راه موفق یشی

بعدشم مبارزه به نفس هم بکن مثلا میای غر بزنی یه نهیب به خودت بده و سکوت کن ،کمی که جلو رفتی انتقاد هم بکن با لحن خوب و نه داخل جمع

با کامنتت گریه کردم😭 خیلی تلاش کردم خیییییلی💔 و الان رها کردم و پذیرفتم

شرمندتم.... نمیدونستم تا لین حد احساسی هستی .... با این همه احساس و درک الان متوجه شدم که جی کشیدی 

بله ممنون اگه معرفی کنید🙏

09909913313

اسم مرکز بهار آفرین هست اسم دکتر هم تقی پور

تماس بگیر راهنماییت میکنن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید