2777
2789
این قدر فک می کنم گه چرا من من چی کم دارم درسته مثل ۱۰ سال پیشم جوون و جذاب نیستم ولی بد هم نیستم

عزیزم این ده سال کجا عمرت رفته اون زیباییت کجا رفته خونه همین نرد پس هیچوقت خودت رو مقصر ندون گلم مردی که ذاتش کثیف باشه تو اگه زیباترین زن دنیا هم باشی بهترین زن دنیا هم باشی بازداشت میخواد یک تجربه دیگه هم غیر تو داشته باشه چشمش همیشه گشنه است و هرز عزیزم فقط برات دعا میکنم اول اینکه اون شوهر بی عقلت سر عقل بیاد و بفهمه اوت هرزه بی همه چیز فقط دنبال زیر شکمش و پولشه و دو روز دیگه اگه پول نده بهش ببین چطوری رفتار میکنه باهاش و انشا الله خوب بشید با هم وگرنه طلاق بگیری و آرامش بگیری 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظر من اگر مطمعنی همچین کاری می‌کنه آوار شو رو سرشون ابروشونو ببر بنظر من زن و مرد خیانتکار باید اب ...

آفرین

اینقدر هیچی نگفتن وقانون مزخرف هم ازشون حمایت میکنه اینقدر آدمای فاسد پررو شدن

اگر دوتاشونو سنگسار میکردن اینقدر وقیحانه هرکاری دلشون میخواست انجام نمیدادن

این قدر فک می کنم گه چرا من من چی کم دارم درسته مثل ۱۰ سال پیشم جوون و جذاب نیستم ولی بد هم نیستم

اینا فکرای هر زنی بعد از دیدن خیانته بهتون بای بگم شما تنها نیستید 

فقط اینکه شما یک قدم از بقیه جلوترید اینکه من الان بهتون دارم میگم به فکراتون بها ندید کسی نبود اونموقع به من اینا رو بگه و من غرق در افکار میشدم و روزبروز عصبی تر ....

یه کار باید انجام بدید شما در این شرایط

نذارید توی افکار خوطه ور بشید و اینکه فکر صد در صد اشتباه میکنه و واقعی نیست اونا همش حاصل ذهن پردازشگر ماست که با تولید فکر میخواد توی ذهن باقی بمونید و نتونید رشد کنید.... همین یک کار رو بکنید ذهنیت رو بذارید کنار ذهنو خالی کنید باور کنید زندگیتون عوض میشه همین همسرتون بهترین شوهر میشه براتون

اتفاقی که برای من افتاد بعضی وقتا فکر میکنم این همون مرده!!!!!

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
چه ارزشی خودم دارم از بی توجهی و سردی نابود می شم

پپس برو اقدام کن طلاقت رو بگیر عزیزم وکیل بگیر و طلاق بگیر اون الدنگ شوهرت به خاطر مهریه دادن نمیخواد طلاق بگیره 

سر کار بری بدتر میشه.من ندید میگم مقصر اصلی فاصله گرفتن شوهرت، خودت میتونی باشی. باید یه مدت طبق توق ...

نمی گه نرو 

از خداشه برم ازش پول نخوام چون به شدت خسیسه 

حمایتی نمی کنه 

اون می ترسه از مستقل بودن من 

از قدرت من 

از پول من 

از طلاق گرفتن من 

من زن به شدت مستقل و قوی بودم سال ها 

الان تا به مشکلی می خوره می یاد با من حرف می زته درد و دل می کنه 

چی کار کنم چطوری حرف بزنم وقتی گوش نمی کنه 

تا حرف می زنم بحث رو عوض می کنه 

یا ساکته یا سدشو گرم می کنه 

یا تو موبایله 

منم سر خودمو گرم می کنم 

چی بگم 

اخه 

دایما می گم ماموریتم دو شب می ره خونه زنیکه دو شبم می ره ماموریت واقعی یا با خودش می برتش یا دایم با ...

به کارما توی زندگی ایمان دارم هیچ خیانت کاری نیست که جزای کار خودش رو نده

ولی گردش زندگی مسئول دادن کارمای اونه و ما باید مراقب اعمال خودمون باشیم فقط 

برای کسی بد نخوایم و بدونیم همه ما نتیجه عمل خودمو میبینیم

خب منی که اقتدارشو کم نکردم منی که محبت کلامی داشتم منی که تو خلوتمون بهش محبت داشتم منی که به شدت د ...

گفتم اون بخش خیانت که دست ما نیست، بسترسازش زنا و دخترای عوضیه دیگه ن که با ظاهر و ارتباطشون، مجرد و متاهل بقیه رو اسیر خودشون می کنن چون از خدا نمی ترسن. من با این اوصافی که از شوهرت گفتی، شوهرت رو آدم سالمی می بینم در مجموع.چون اظهاراتش نشون میده آدم پایبندیه. اگرم حس می کنی جاهایی لغزش داره، زمانی که با هم هستین بر اساس توقعاتش برو جلو.آدم ۴تا کمتر بخره نمیمیره.اما زندگی و بچه و خانواده، مهم ترین سرمایه ن. به همسرت اقتدار و شخصیت بیشتری بده.نقاط قوتش رو پررنگ کن و ازش قدردانی کن. بزار بفهمه که برات خیلی ارزشمنده. اگه لغزشی باشه، کمرنگ میشه و میره در حاشیه. چون زنا و دخترای عوضی، چیزی جز ظاهر و عشوه ندارن. بعد یه مدت، کمرنگ میشن.

عزیزم چقدر غصه خوردم با خوندن تاپیکت

با اینکه تحصیلکرده هستی و ارشد داری اینقدر عزت نفست اومده پایین که ترسیده شدی... 

حاضری به این خفت تن بدی اما هیچ حرکتی نزنی 

میفهمم... خودمم مشکلاتی با شوهرم دارم که گاهی وقتها جونم به لبم میرسه 

به نظرم ی مدت روی خودت کار کن و اعتماد به نفست رو ببر بالا و توی ذهنت به خودت این وعده رو بده که ی روزی ازش جدا میشی

از طرفی هم حالا که خیانت میکنه بااایییددد پول بده بهت که خرج کنی حتی اگر ندار باشه. 

ببین به چه روشی میشه این کار رو  کرد . یا با سیاست ازش بگیر یا با تهدید یا حتی بگو میری سراغ زنه و آبروش رو میبری. عزیزم حتی اگر صیغه اش هم باشه این کار از لحاظ اجتماعی کاملا زدن و ناپسند و راحت میتونی آبروش رو ببری. 

برای آرامش خودت از قرص های آرام بخش مثل آسنترا استفاده کن.

پسرت بزرگ شده میتونی کار پیدا کنی برو سر کار 

اونم ممکنه گیر بده اولش اما باید تن بده به این کار 

ی کمی یاغی باش تا حقت رو بگیری 

عزیزم این ده سال کجا عمرت رفته اون زیباییت کجا رفته خونه همین نرد پس هیچوقت خودت رو مقصر ندون گلم مر ...

ممنونم عزیزم 

اون زن شوهر می خواد 

به هر قیمتی 

و دست گذاشته روی شوهر من 

نمی گه نرو از خداشه برم ازش پول نخوام چون به شدت خسیسه حمایتی نمی کنه اون می ترسه از مستقل بودن من ا ...

برو سر کار عزیزم لااقل اینطوری فکرت معطوف میشه به سر کار اونوقت اینقدر تو خونه فکر نمیکنی و خودت رو نمیخوری یک زن علاوه بر نیازهای عاطفی نیاز مالی هم میخواد وقتی اینقدر خسیسه که نیاز مالیت رو تامین نمیکنه خودت بککن لااقل دو روز دیگه اگه طلاقم گرفتی یک کم سپرده داشته باشی 

چی کار کنم ؟؟؟

بجای ناراحتی برو سمت مطالعه چندتا کتاب معرفی میکنم اینا رو بخون یعنی حالتو عوض میکنه دیدت به زندگی تغییر میکنه دیگه مسائلی که الان ازارت میده نمیتونه باعث رنج تو بشه:

کتاب زمینی نو      تفکر زائد      محدودیت صفر