2777
2789

با همه آدمای دنیا این بشر خوش رفتارهای جز من خیلی بد دهن هست دیگه نمیدونم چکار کنم اصلا نمیزاره با دوستای مجردین برم بیرون ولی خودش با دوستاش میره وقتیم گیر میدم بهش دعوا راه میندازه و خودشو نفرین میکنه دست بزن هم داره کثافت خیلی رو مخش راه بزم میگیره میزنتم هیچ چاره ای هم جز تحمل ندارم تازه خیانت هم کرده بهم دیدم با چشای خودم پیاماشو نگین طلاق چون ن پول دارم ن هیچی مجبورم بسازم فقد بهم بگین با این خلاق گندش چجوری کنار بیام چجوری رفتار کنم باهاش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم..فقط میشه گفت زیاد باهاش کل کل ودعوا نکن...برای آرامش خودت هم که شده زیاد باهاش لجبازی نکن لااقل دیگه دعواتون‌نمیشه...درعوض به خودت وروحیت برس وتقویت کن..کتاب کلاس باشگاه.پارک.مسجد

پارسا پسرمامان😍
نمیدونم چرا مردا زن خودشون واسشون عادیه زنای دیگه جذاب انگار به جز همسرشون بقیه حورایی ان که از بهشت ...

یجایی خوندم میگفت مردا عاشق چالشن وقتی چالشی نباشه دنبال هیجانن و راست میگفت میگفت ک اخرش همتون دخترای بساز رو ول میکنین تهش و دنبال دخترای ادایی و غرغرو و پولکی میرین 

خب چه موقع عصبانی میشه 

یا چیکار میکنی عصبانی میشه 

چه وقتایی بیشتر عصبانیه 

بدهی زیاد داره 

یا کارش سخته 

چه کار های دوس داره 

رابطه جنسی تون چطوره 

اینا همه ش تاثیر داره ببین اگه این مشکلاتو داشت یه جوری حلشون کن چون میگی نمیخوای طلاق بگیری 

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی

وقتی شرایط طلاقو نداری برا چی بش گیر میدید رو مخش راه میری دلت کتک میخواد   اخلاقتو عوض کن مطمئن باش اونم تغییر می کنه ولی اگه بخوابی لج کنی فقط وضع تو بدتر می کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اگه واقعا بیرون از این زندگی مشترک حامی ندارین و واقعا اذیت میشین تو همین زندگی مشترک الانتون دنبال تحصیل و یه شغل خوب و پس انداز باشين تا سر فرصت بتونین جدا و رو پای خودتون وایسین و از بقیه زندگی تون رو زندگی کنین خانم 

اجازه میده تنهایی بیرون بری؟ ببین بنظر من زیاد باهاش بحث نکن بهشم گیر نده بذار بره به جهنم. خودمم نسبت به شوهرم اینطوری شدم یا طلاق بگیر یا بیخیالش شو اما هرچی هم میگه یا اگه محدودت میکنه سکوت نکن نگو چشم چون عادت میکنه بگو منم انسانم مثل تو میخوام راحت باشم. به خودتم برس بیرون برو جوری هم رفتار نکن که بفهمه اهل طلاق گرفتن نیستی. بذار فکر کنه اگه زیاد اذیت شی طلاق میگیری و اینکه یا کار کن درامد داشته باش یا فکر پس انداز پول باش چون به این جور مردا و زندگیشون نمیشه اعتماد کرد

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری