2777
2789
عنوان

حق با من یعنی یا اون

135 بازدید | 21 پست

عشقم وقتی تولدش بود 

یکی از اقوامش فوت میکنه 

من چون دیدم عزادار کادو ندادم 

امروز چند بار به روم آورد کادوی تولدم میخوام 

تنها هدیه ای ک برام خرید ولنتاین بود 

گل و اینا هیچ 

گفت ازت یادگاری میخوام داشته باشم 

حرفش درست بود ؟

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر پر رو هست . هدیه که نباید گفت چرا ندادی حالا به هر دلیل . به عشقش نسبت به خودت شک کن چون هدیه رو بیشتر از خودت دوست داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چقدر پر رو هست . هدیه که نباید گفت چرا ندادی حالا به هر دلیل . به عشقش نسبت به خودت شک کن چون هدیه ر ...

یه جورایی دو بع شک شدم 

من هیچ وقت کادو نخواستم 

کادو ولنتاین هم خودش زوری داد

تولد نیاز نبود بگیری ولی کادو رو باید میدادیتاطه اگ فامیل دور بوده ک کلا مهم نبوده تولدم باید میگرفت ...

درسنامه رو بگو

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
یه چیز بهش بخر بده دهنش بسته بشه

قراره ازدواج کنیم 

من هیچ وقت نگفتم چرا ماشینت فلان 

چه قدر درآمد داری 

حالا اون کادو رو به روم آورده 

واقعا دو به شک شدم 

درسنامه گنده رو بخون خیلی خوب گفته لامصب

طولانیه بابا

ی روز وقت داریم

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید