2777
2789

من 

اهمیتی نداره برام مهم این هست که صدشو میذاره برام تو رندگی 

البته بنابر اختلافاتی که داشتیم به مدت پیله کرده بودم که بزنه ایشونم از ترس جدا شدن من خونه نمیزنه وکرنه چند سال پیش خودش پیشنهاد داده بود

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من فقط تو نی نی سایت دیدم که شوهر خونه به اسم زنش زده یا برا زنش طلا گرفته بعد زن همون طلا رو با منت ...

ولی من دور برم همه اینطورین

مگه طلا هدیه نیست 

شما هدیه میدی به کسی بعدا پسش میگیری؟؟؟؟

قطعا نه 

پس طلا مال خانمه و اگه دوست داشته باشه میده برای خونه و اگه دوست نداشت نمی‌ده 

اونایی که میگن هیچ فرقی نداره پس چرا آقایون چنین نظری ندارن که هیچ فرقی نداره!!؟؟؟

اگر فرقی نداشت آقاهم میگفت خانمم نصفش بابت زحماتت بنام تو میزنم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
بابت زحماتی که زن تو زندگی مشترک میکشه آشپزی،بچه داری،تمیز کاری خونه،زایمان این همه کارایی که میکنه ...

من که نگفتم حقش نیس 

گفتم تو اطرافیانم ندیدم 

بعضیا میگن همون‌طور که مرد وظیفه داره از صبح تا شب کار کنه جون بکنه برا زندگی زنم وظیفه داره آشپزی کنه خونه داری کنه بچه تربیت کنه 

خب حالا بعضیا نظرشون اینه که این چیزا وظیفه زن نیس و باید در عوض یه چیزی به اسمشون بزنن من کاری ندارم بهشون که

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

جدی میفرمایید؟؟؟؟

عزیزم نمیگم که کار اشتباهیه میگم تو اطرافیانم ندیدم چرا گارد میگیرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

عزیزم نمیگم که کار اشتباهیه میگم تو اطرافیانم ندیدم چرا گارد میگیرین

منم حرفی نزدم گفتم جدی میگی اطرافت نیست؟؟؟

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
عزیزم چیزی که از قبل داشته مال خودشه درسته ولی بعد ازدواج چیزی گرفتید سه دنگ سه دنگ باید باشه چون شم ...

آره میدونم

من چون خوشم نمیاد از اینکار بقیه دویت دارن سه دنگ سه دنگ کنن من ورقم برگرده جز جیزی که واقعا بابتش زحمت کشیدم چیزی نمیخام من تو زندگیم واسه پیشرفتمون اوایل خرید و فروش متشین میکردم با همسرم من آگهی پیدا میکردم اون کارایه بازدید و خریدو انجام می‌داد و چقد مردایه پست فطرتی که میدیدن من خانومم به قصد...  مبپمون ماشینو ببینن و جقد آزار میدیدم از ابنکار وایه همین کلا دست کشیدم و الان خود شوهرم دید جقد بدبختی کشیدیم تا به اینجا رسیدیم خودش اینقد به من اعتماد داره که تا سویبج ماشین و... میده دست من نگه دارم دراین حداعتماد دارهذرحالی که من هیچ وقت ازش نخاستم 

واااا چه جالب دور بر من همه مثل خودمن جاریم زن داداشام و ...تا حالا اینو نشنیده بودم والا

هست عزیز

زیاد پرس و جو کنی میبینی

مثلا میگن فلانی 600 میلیون وام خرید خانه گرفت

اون 300 برا خودشه و 300 برا خانمش

برا همینم سند سه دنگ سه دنگ میشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ولی من دور برم همه اینطورینمگه طلا هدیه نیست شما هدیه میدی به کسی بعدا پسش میگیری؟؟؟؟قطعا نه پس طلا ...

خب بده به من چه مگه گفتم کار اشتباهیه طلاشو میده ؟

ولی اگه بخوای به این چیزا نگا کنی مردا دیگه نباید برا زنشون طلا بخرن باید هر چی کار میکنن برا خودشون طلا بخرن که بعدا منت سرشون نباشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40