2777
2789
عنوان

دیوونه شدم امشب😭

198 بازدید | 6 پست

خودم پریودم کمرم میخاد از جاش کنده شه، بچمو دادم دست شوهرم نگه داره از سرشب، اونقد خرابکاری کرده بدتر اعصابمم داغون شده

بچم کلا سه ماهشه، بستنی گذاشته دهنش،،شیرشو نگرفته دهنش اومدم میبینم تکیه داده شیشه شیرو به بالش کناریش اونم از دهنش در اومده همینطور میره رو لباس بچه،، جاشم باز کردنی حوله کوچیک انداخته زیرش، ادرار کرده ریخته رو فرش😭😭😭😭😭😭😭😭

حالا همه چی به کنار، من کلللللی مواظبت میکردم فرشام کثیف نشن، اومد اینطوری شد😣😣😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت سعی کن دعوا نکنی برای اونم سخته خوبش و هزارتا چیزش بهم ریخته خواهش میکنم دعوا نکن فقط بگپ فرشارو ببر بشور خیلی ناراحتم ...اکثرا کمک حال نیستن ...سعی کن خودتو اروم کنی و در بیشتر مواقع فکر کن نیستن خودت انجام بده سخته خیلی سخت ..ولی اگر مردیه که خودش متوجه کمک و همدلی نیست هرچقد بگی بجز دعوا ثمری نداره 

میفهممت سعی کن دعوا نکنی برای اونم سخته خوبش و هزارتا چیزش بهم ریخته خواهش میکنم دعوا نکن فقط بگپ فر ...

فرشام واسه جهیزیمه، هنوز تازن، اونقد حیفم میاد، میدونستم قراره کویف شن ولی وقتی از پوشک بگیرم اونم دو سه ماه میشد میدادم میشستن راحت، ولی از الان کثیف شد😣😣