2777
2789
عنوان

یه سوال دارم با دلیل جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 58 پست
گفتی حضرت علی علیه السلام فرموده زمین گردهواقعا روایت دیدی یا سوال کردی حضرت فرموده یا نه؟

سوال کردم 

چون چندسال پیش تو یه جمعی شنیدم که حضرت علی فرمودن زمین شکلی مانند عدس داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نظر دادن راجب شکل یک جسم باید تا حدی که تمامش قابل روئیت باشه ازش فاصله بگیری تا به حال چنین تکنولوژی به دست نیومده و اصلاحا میگن کروی با توجه به زوایایی که نسبت به یک خط راست میسازه

یکی از ساده ترین چیزایی که ثابت میکنه زمین کرویه باقی سیاره هاست البته که با چشم غیرمسلح نمیشه دید ولی بغیز سیاره ها ما خورشید و ماه رو داریم که کروی شکل هستن دوم اینکه اگه سطح زمین صاف بود کل اب های دنیا زمین رو با دو متر ارتفاع میپوشوندن و اینکه زمین فقط خاک نیست که بگیم تخته اتمسفر هم هست بهش میگیم کروی چونکه دور تا دور اون دایره ای شکله اما دایره بخ تنهایی فقط دوتا رو داره و چیزی نیست که قابل سکونت باشه و معمولا توی دنیای ریاضی و فیزیک ازش استفاده میشه

مابقی بحث ها لازمه بگم که ما بل از تعصب و هرچیز دیگه باید اول با منطق فکر کنیم اگه عقیده مون با منطق جور نبود پس عقیده ما هست که اشتباهه البته فک نکنی درمورد سوالات درموردش قران میگم چون خودمم مسلمونم

درمورد تخت بودن کره زمین میگم!

خودم به شخصه احادیث رو قبول ندارم چون دلایل زیادی هست که میتونه اونارو‌ دستکاری کرده باشن بنابراین برمیگردیم به قران که اونم تو یه ایه هست که میگه وسطحنا الارض فکنم همچین چیزی میتونی سرچ کنی و منابع مختلفو بخونی چون دستم دیگر نمی‌تواند 😂🙏

و اینم بگم اینجا جای زیاد مناسبی برای پرسیدن سوالات علمی نیستش و اگه علاقه مند هستی بهتره منابع اصلی رو بخونی و بر اساس حالا نتیجه گیری خودت تصمیم بگیری که به چی باور داشته باشی

😂😂😂😂 بنده هم فاز شما رو ولی فازمو بعد از جوابایی ک بهت دادن میفهمی

از پرسیدن و شنیدن جوابا ترسی ندارم 

امیدوارم کسی باشه ک بتونه قانع ام کنه 

از اینکه تونستم انسانی رو بخندونم خوشحالم 

شب خوش تاپیکای دیگه منتظرن در مورد تخصص های خودتون بحث کنید🙏🌱

چ گاردی داری بابا اروم باش 😐😂 انگار اومدم زدمت ک چرا این حرفو زدی

زدن که همچین حقی نداری از مادر نزاییده کسی منو بزنه 

گارد هم نگرفتم چرا بگیرم؟

تو حال خودت  خوش باش

زدن که همچین حقی نداری از مادر نزاییده کسی منو بزنه گارد هم نگرفتم چرا بگیرم؟تو حال خودت خوش باش

برو بابا😂 ازین ادمایی ک کلا گارد داری

از مادر نزاییده منو بزنه و فلان باشه بابا شما عالم و دانا و بزرگ ما حله؟

یکی از ساده ترین چیزایی که ثابت میکنه زمین کرویه باقی سیاره هاست البته که با چشم غیرمسلح نمیشه دید و ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم🙏

منبع معتبری داری که معرفی کنی ازش استفاده کنم؟

ممنونم از توضیحاتت عزیزم🙏منبع معتبری داری که معرفی کنی ازش استفاده کنم؟

متاسفانه نه

خودم خیلی به کیهان علاقه مندم و توی فرصت مناسب میرم سراغش،و اگه برم میرم سراغ کتاب 

البته الان هم از یوتیوب می‌تونی استفاده کنی هم هوش مصنوعی