2777
2789
عنوان

بیاید از مهمونای عجیب غریبتون بگید خودم یسری مهمون داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 72 پست

تازه یادم اومد ینی زنداییای من نوبرن

یه زندایی دارم از اول سال عروسیش یکی دوبار رفتیم خونش اونم یسری غذاش کم اومد نشست خودش جلوی ما که غریبه بودیم و بابام تو‌قابلمه غذا میخوره😐😐ما خاکی ایم‌ولی وقتی بعد از ده سال دعوت کردی چه‌کاریه غذا بلد نیست درس کنه اینجوری میگن کسیم دعوت نکنن

بعضیا دستشون ب غذا کمههه خیلی کم

من مامانم غذا میزاره برا فردا مونم میمونه

ولی مادربزرگیمنا مامان مامانم انقد خسیسن 

دستشون ب کم میاد هروقت میریم خونشون شمرده شمرده برنج و خورشت میریزن برات

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه اون برا زمانیه که تاپیکا همه نرمال بود همه یادشون مونده الان دیگه یکی از یکی داغون تره کسی یادش ...

اره بخدا راست میگی همه عجیب شدن 😅😅😅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مادر شوهر من اونروز اومد بالا کوبیده مرغ درست کرده بودم .شوهرم یکم واسش کشید قاشق اولو رفت بالا گفت ...

وای یعنی متنفرررررررم از این جور آدما 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تو دوساعتی که نشستن بچه ش ۳ تا استکان شکست رفت از حموم شامپو رو آورد خالی کرد رو فرش دوتا ضربه محکم ...

واقعانم بی ادب بوده شیطون بودن با اینکه بچه  بی ادب تربیت بشه فرق داره 

من بچم چه تو خونه خودم چه خونه کس دیگه اینکارا رو بکنه دعواش میکنم چطور روش شده قربون صدقه بچشم میرفته

واقعانم بی ادب بوده شیطون بودن با اینکه بچه بی ادب تربیت بشه فرق داره من بچم چه تو خونه خودم چه خون ...

دقیقا

منم دعوا میکنم 

اصلا اجازه نمیدم خونه کسی دست ب چیزی بزنه 

آخرش هم ناراحت شد با قهر رفت 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

اومدن خونمون دخترشون 35 سالش بود رفت تو اتاقم لباس عوض کنه. پشتش رفتم تو اتاق ک ببینم چیزی نمیخواد.دیدم داره کشوهام و میگرده.

گفتم چی میخوای؟

گفت سشوار.

گفتم مگه میدونی کجاس؟یا مگه بهت اجازه دادم/

دیگ میاد خونمون مثل ادم یگوشه میشینه

اومدن خونمون دخترشون 35 سالش بود رفت تو اتاقم لباس عوض کنه. پشتش رفتم تو اتاق ک ببینم چیزی نمیخواد.د ...

خوب کردی🫠🫠🫠مهمون ما هم همینجوره 

وای دخترش نگم از دخترش ...ی بار کلاس داشتم رفتم کلاس

همون روز وسایلمو خیلی هاشو جیم زده بود بند ساعتم رو تو کیفش پیدا کردم شانسی بقیه رو برد بعدا متوجه شون شدم

خوب کردی🫠🫠🫠مهمون ما هم همینجوره وای دخترش نگم از دخترش ...ی بار کلاس داشتم رفتم کلاسهمون روز وسای ...

من اصلا اجازه  نمیدم پررو گری کنن. همون سال مادرم خونریزی وحشتناک داشت.(نوبتی بیرون میرفتیم غذا درست میکردیم)قرار بود بریم بیرون مادر اون گفت ناهار با من.مامانم طاقت نیاورد با اون حالش غذا درست کرد. رفتیم بیرون دیدیم الویه دوشب قبل و اوردن.مادره گفت دخترم گفته شما درست میکنین دیگ من درست نکردم.بعد دختره گفت جمع کنیم بریم ویلای شما اصلا.چیه بیرون.

گفتم تو کلا مفت خوری؟

حالا راست میگف یا دروغ سشوار میخاست چیکار

میگفت بارون زده موهام خیسه.

این ادم خیلی سمه.

ما شهرستان ی خونه داریم من معمولا نمیرم زیاد به خاطر کارم. اوناهم اونجان.

قبل عید رفتیم و اینا اومدن خونمون.من تو حیاط بودم اینا رسیدن درو باز کردم.بهم گفت اا توام اومدی ک.اگر میدونستم تو هستی من نمیومدم.

منم درو نشون دادم گفتم ببخشید ک اومدی خونه ما.الانم دیر نشده میتونی برگردی