2777
2789

یسری مهمون داشتیم 

بعد یکی از اقوام که 50 سالشه ماام همه چیمون نو سینکمون و اینا تازه اومده بودیم این خونه

بعد همینجوری اومدی و دست و روشو میشست دیدم تف کرد😐بخدا من خودم تف نمیکردم اون کرد 

یسری دیگه ما چون اومده بودیم خونمون بعد چندسال مستاجری خونه گرفته بودیم

همه میومدن خونه مبارکی و اینا... هرکی میومد همه جای خونمونو و نگا میکرد و اتاق و اینا

بعد زنداییم از شهرستان اومده بود خیلییی حسوده خیلی یعنی اینجوریه هرچی میگیری میره کپیشو میگیره 

بعد اومد خونمون اولین بار همینجوری خشکش زد داییم هی تعریف میکرد میگف مبارکه این هیچی نمیگف😶😶😶😶😐😐

همش نگا میکرددد مگه میشههه

اونوخ مننن منههه ساده دماغشو عمل کرد تا رسید خونمون گفتمم واااای دماغت چقددد قشنگ شدهههه مبارکععععه😶😐

پی پی بچشو تو حمومم شست

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی حرکات واقعا زشتن

ولی در کل خوبه یکم منعطف باشیم وقتی مهمون دعوت میکنیم تا به همه خوش بگذره 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید

زنداییم،صابون صورتمو ک گرون هم گرفته بودم داشت نوزادشو می‌شست صابونو کشید رو باسن بچه🙂🙂🙂🙂🙂

نزدیک بود سکتههه کنممممم

تو میتونی . چون تو میخای که موفق شی . تو بهترینی ، چون که تو خودت تلاش میکنی و فقط خودت هستی و تنهایی . شاید مسخره ات کنن ، بهت توهین کنن ، تو رو در نظر نگیرن و پشتت نباشن ، ولی این تویی که آخرش موفق میشی . پس قوی باش ، به خدا تکیه کن وبلند شو تا موفق ترین آدمی بشی که تا حالا تو عمرشون دیدن💆🏻‍♀️🍃تصمیم گرفتم که زندگی جدید با روحیات جدید شروع کنم پس کاربری های قبلم رو با این کاربری جدید و آدم جدید نسخه نمیپیچم❤️با آشنا و فامیل ازدواج نکنید و توی رابطه نرید تجربه بدی داشتم از این بابت و بد ضربه ای خوردم تورو خدا همچین حرکتی به هیچ وجه نزنید🙂

بیشتر ببینید

یه سری آشنای دور بابام اومد خونمون با خانومش هر دو بالای ۸۰سال بودن پیر ولی سر زنده زنه مثل ماه میموند خوشکل خوش لباس با طلاهای خیلی شیک بعد یکم معاشرت گفت من تازه عروسم ۳ماه بود عروسی کرده بودن 

یعنی من مردم براشون😂