2777
2789

سال ۹۰ بود اولین قرار ده دقیقه تو یه کوچه بود هیچی نخوردیم  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دقیق یادم نی 

دیت دوم خرید

دیت اول خیلی ساده و هول هولکی بود من براش شارژر بردم۰چون شارژرش رو جا گذاشته بود😐😂

دیت دوم اینارو خرید:گل رز بنفش_چیبس سرکه ای ۲ تا_ نوتلا _ ۲ بسته البالو خشک_ ۴ تا ویفر شکلاتی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

رفتیم کافه جریانش پیچیده است و خیلی هم خاطره طنزی شد برامون هر بار که یادمون میاد میخندیم چایی زعفرون خوردیم البته قرار نبود اینو بخوریم🤦🏻‍♀️😂

بعد هم برای شام رفتیم پیتزا گرفتیم یه پیتزا خانواده هم گرفت گفته بودم تک نفره بگیر 

با خوراکی مورد علاقم 

تو میتونی . چون تو میخای که موفق شی . تو بهترینی ، چون که تو خودت تلاش میکنی و فقط خودت هستی و تنهایی . شاید مسخره ات کنن ، بهت توهین کنن ، تو رو در نظر نگیرن و پشتت نباشن ، ولی این تویی که آخرش موفق میشی . پس قوی باش ، به خدا تکیه کن وبلند شو تا موفق ترین آدمی بشی که تا حالا تو عمرشون دیدن💆🏻‍♀️🍃تصمیم گرفتم که زندگی جدید با روحیات جدید شروع کنم پس کاربری های قبلم رو با این کاربری جدید و آدم جدید نسخه نمیپیچم❤️با آشنا و فامیل ازدواج نکنید و توی رابطه نرید تجربه بدی داشتم از این بابت و بد ضربه ای خوردم تورو خدا همچین حرکتی به هیچ وجه نزنید🙂

بیشتر ببینید

من که خجالتی بودم خیلییی گفتم چیزی نمیخورم ولی برد رستوران وضعشم عالی...با لندکروز اومد دنبالم الانم ازدواج کردیم 

تا جایی که میتونید با دستو دل بازا برید دیت انرژیتون رو پای خسیس ها هدر ندید آخرشم هیچی ....