2777
2789
عنوان

منظورش چیه

100 بازدید | 13 پست

کسی ک باهات کات کرده ولی باهم چت میکنید 

بعد ادعا می‌کنه هیچ حسی ندارم دیگه و فلان 

ولی همش یادآوری می‌کنه ک چقد دوستت داشتم چقد بهت اعتماد میکردم من خیلی دوست داشتممم همش یادآوری 

سادگی جرم نیست، اما سادگی زیاد درد داره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش اینه بابت چیزی ازت ناراحته و دوست داره ازش دلجویی کنی

یعنی حس داره ؟ الکی میگه ندارم ولی با یادآوری اون میخاد اذیت کنه 

آخه میگه دیگ ب چشمم نمیای اون موقع خیلی دوست داشتم 

خب مثلاً چرا میگه من حسی ندارم ولی مدام یادآوری بیوهای غمگین تلاش برا حرص دادنم؟

نمیدونم عزیزم ولی حتمن چیزی ازت دیده یا رفتاری حرفی ک خیلی ب دلش اومده دلخور شده اینجوری میگه ک بفهمی قبل از اون چ حسی بهت داشته قدر ندونستی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

توصیه ام اینه اگه کات هستید قطع رابطه کامل کنید و چت نکنیداگه واقعا تو رو دوس داشته باشه رابطه رو ن ...

کاشکی قدرتش رو داشتم 

از جانب خدمه 

تلاشم بی فایده بوده

بگو بهش ب جای حرف بیا تکلیفمون رو روشن کنیمیا حداقل یک ماه چت نکنید دلش تنگ شه درس میشه

بخدا چهار ماه میشه کات کردیم ولی کم و بیش حرف می‌زدیم 

دلتنگ نشد

همش میگه من حسی ندارم بعد میاد یادآوری می‌کنه میگه انقد اذیتم کردی من خیلی دوست داشتم تو باعث شدی عشق برام بی معنی بشع

بخدا چهار ماه میشه کات کردیم ولی کم و بیش حرف می‌زدیم دلتنگ نشدهمش میگه من حسی ندارم بعد میاد یادآور ...

نمیخوام کسی رو قضاوت کنم برا همین ترجیح میدم نظر ندم در موردش

ولی خودت ی فکری برا این قضیه بکن

هر چقدر کش بدی بیشتر اذیت میشی

الکی تو برزخ موندی

نه کات کامل میکنی نه اشتی

نمیخوام کسی رو قضاوت کنم برا همین ترجیح میدم نظر ندم در موردشولی خودت ی فکری برا این قضیه بکنهر چقدر ...

بله درسته 

مرسی از راهنماییتون🩷🤍