2777
2789
عنوان

شوهرم گفت مامانمو ببخش اما نمیتونم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 107 پست
حالا دیگه تایید نمیکنم رفتار مادرشوهرش رو ولی ما حرمت میگیریم ‌. دیگه اینجوری تیز جواب نمیدیمنمیدونم ...

کسی که بی حرمتی کرده مادرشوهر بوده بالاخره احترام  احترام میاره من کلا خسته بودم از رفتاراش زن ۵۰ ساله ایی ک رو بچه ۴ ماهه هرروز یه عیب میذاشت یه روز میومد میگفت لاغرمردنیه میبردم بهداشت میگفتن عالیه دوباره این میگفت نههه وزنش کممه تو یه ماه کاری بامن کرد ک ۴ بار بردم وزنش کردم میگفتن خانوم عالیه وزن بچه داره رشد میکنه کی تورو اینقدر حساس میکنه اهمیت ندادم بهش بچه تازه داشت گردن میگرفت ۳ ماهش بود میگفت گردنش کجه !! هرررروز تکرار میکرد اونم‌چن بار  ! روز اخری برگشت گفت مارمولک بهش   صبح ها بدون اجازه یهو در خونه رو باز میکرد میومد داخل  البته ن صبح هاا هروز همین کارش بود مثلا ساعت ۹ صبح میومد میزد ب در میومد تو میرفت ۱۲ میومد خودش بدون اجازه داخل دوباره ۵ عصر بدون اجازه  ۹ شب بدون‌اجازه  ب حریم خصوصی اعتقاد دارین ؟ میدونین چ سخت کسی یهو وارد خونه اتون بشه؟ کسی بخوای بری بیرون همیشه‌سرراهتو بگیر سوال جوابت کنه تا بری خونه بابات زنگ بزنه ببینه واقعا رفتی اونجا یان ! من خیلی ازش کشیدم  که منفجر شدم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
بیشتر ببینید
دقیقا، وظیفه مادر شوهر نگهداری بچه نیست... که توقع کمک داشته باشیی

من نگفتم بیا بچه امو بگیر یا وظیفه ایی داری گفتم مگه شما میگیریش همه‌چیش بامنه خب شایدم خسته بشم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا اینکه یکبار فقط یکبار نذاشتم بیان خونم

😐😐😐

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بیشتر ببینید

مادرشوهر منم خیلی بهم بد کرد خیلی ولی من بخشیدمش خوشحالم ازین بابت 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
باید اشتی کنی عزیزم هیچوقت نمیتونی پای مادر رو از خونه پسرش قطع کنی.اون پسرشه.هر کاری هم بکنی نمیشه ...

اخه حرفاش یادم نمیره دروغاش تهمتاش توهیناش نمیتونم ببخشمش

بیشتر ببینید

عزیزم منم با مادرشوهر تو یه ساختمونم

ولی واقعا الکی کشش دادی

وقتی گفت اینجوری نگو سکوت میکردی چون حرف بدی نزده بود

اگه جا من بودی که مادرشوهرم داد میزد به شوهرم میگفت این قصد جون منو باباتو داره اونم وقتی که ۱۲ ساله بی احترامی نکردم

شوهرم پشتم در اومد و برای اولین بار تو این ۱۲ سال قهر کرده و خونه مادرش نمیره

بذار ی چند روزی بگذره بعد برو خونشون . ولی سعی کن روابطتت رو مدیریت کنی یعنی چی روزی ۲بار میاد خونت . 

ادم گاهی حوصله خودشم نداره.

یه روزی میخشیش عزیزم مطمعن باش.

چون باهم تو یک ساختمونید متاسفانه بی حرمتی زیاد میشه.

حسم میگه دل شما خیلی بزرگه .

لایک نکن خیرشو ببینی
پدر شوهر من خیلی در حقم طلم کرد ولی نمیتونم ببخشم و نخواهم بخشید. دست خودم نیست شوهرمم میدونه و پس ا ...

عیبی ندارد وقتی آدم میبخشه انگار تو وهله اول از خودخوری و زمزمه های مغزش رها میشه ، بعد کل روح و جسمش آزاد میشه ، اتفاقا همسر منم میدونست و حق رو بهم میداد و از خیلی اتفاقات نداشتم باخبر بشه چون جز دلخوری و دلشکستگی نتیجه ای نداشت 

نمی‌دونم چقدر رنجیدی ولی بالاخره آزرده خاطر شدی ، اگه بخشیدی خودت راحت میشی ،  بهش فکر کن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
عیبی ندارد وقتی آدم میبخشه انگار تو وهله اول از خودخوری و زمزمه های مغزش رها میشه ، بعد کل روح و جسم ...

مامانم همیشه میگه ببخش اما میدونی چیه .

از روز اول عروسیمون تا همین یکی دوسال پیش .همیشه اذیتم کرد .دعوا .ناسزا .بی محلی .قهر.

همیشهکوتاه اومدم و بخشیدم اما دفعه ی اخر من۷ماهه باردار بودم. از یکی دیگه ناراحت بود با من وهمسرم بشدت دعوا کرد .بلند شد در خونه رو محکم کوبید و باصدای بلند ناسزا میگفت و من خیلی شوکه شدم .

خیلی حالم بد شد .

تا ۱ماه مدام هرشب گریه میکردم .تو خواب و بیداری میترسیدم

همش بدنم حالت پرش میگرفت .

فشار خون بارداری گرفتم بچه م ۱ماه زودتر بدنیا اومد😭 با وزن ۲ونیم 

الانم خیلی ریزه میزه س . خداروشکر سالمه ولی از بچه ی دیگه م خیلی ضعیف تره 

همیشه غصه شومیخورم میگم اگه زودب نیا نمیومد یا ۱ماه اضطراب روتو شکمم تجربه نمیکرد اینجوری نمیشد .

بچه ی قبلیم ۴۲۰۰ وزنش بود . این طفلی با دعوتی یک ادم بی ملاحظه کل زندگیش تحت تاثیر قرار گرفت .

خدا لعنتش کنه .هرگز دلم اروم نمیشه😭