2777
2789

من دارو میخورم دیگه پیش نیومده خداروشکر

ایشالا خوب بشی♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
من دارو میخورم دیگه پیش نیومده خداروشکرایشالا خوب بشی♥️

ممنون♥️

من از بعد کنکور بهم ریختم الان خیلییییی بهترم خداروشکر دیگه پنیک نشدم

ولی یکم افکار تکراری اذیتم می‌کنه و همش میترسم باز پانیک بهم دست بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون♥️من از بعد کنکور بهم ریختم الان خیلییییی بهترم خداروشکر دیگه پنیک نشدمولی یکم افکار تکراری اذی ...

میدونم چی میگی آدم همش یه ترسی تو دلش داره

من اوایل حتی از این ترس و استرس بازارم نمیرفتم

مدتها کلا خونه بودم جایی میرفتم بی قرار میشدم

رفتم دکتر بهم داروی ضد اضطرابم داد

بهتر شدم ولی حس میکنم هیچوقت آدم سابق نمیشم😢

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
میدونم چی میگی آدم همش یه ترسی تو دلش دارهمن اوایل حتی از این ترس و استرس بازارم نمیرفتممدتها کلا خو ...

درکت میکنم

منم تا دو هفته بعد کنکور خیلی حالم بد بود خیلی

و هیچ وقت فکرشو نمیکردم از اون حال درام

ولی الان خیلی بهترم خودمم باورم نمیشه

بنظرم بیشتر تلقینه

من با حرف زدن با بقیه و بیرون رفتن خیلی حالم خوب میشه کلا حواسم باید پرت باشه

تو هم سعی کن خیلی تنها نمونی و تلقین هم نکن که آدم سابق نمیشم

ایشالا هر دو کامل خوب شیم🙂♥️

درکت میکنممنم تا دو هفته بعد کنکور خیلی حالم بد بود خیلیو هیچ وقت فکرشو نمیکردم از اون حال درامولی ا ...

آره درست میگی آدم هرچقد بیشتر سرگرم باشه

حالش بهتر میشه. ایشالا🫂♥️

بیشتر ببینید