2777
2789
عنوان

توی این فصل ها با شلوارم حال میکنم

155 بازدید | 17 پست

بچه ها کل بهار و تابستان شلوار خُنک واسه بیرون رفتن و سرکار رفتن میپوشم عالیه واقعا ، اصلا توی این فصل ها شلوار لی نمیپوشم خیلی حس خوبی پوستم داره با شلوار نسبتا گشاد و جنس نخ و لنین و بابوس واقعا حال میده

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

آره خوبه ولی دیگه خوش تیپ نیستی

با اینها هستم واقعا

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم دیگه یواش یواش شلوار لی داره تعطیل میشه......تااااا پاییز

محرم نزدیکه....پارسال نذر علی اصغر کردم جوابمو نداد....امسال نمیدونم چی بشه؟؟؟خدایا فکر نمیکنی خیلی صبر کردم؟؟؟کاش حسین بهم نگاه میکرد...آخ که چقدر به ابوالفضل اعتقاد داشتمو و دست خالی برگشتم 

بیشتر ببینید
منم همینم دیگه یواش یواش شلوار لی داره تعطیل میشه......تااااا پاییز

من چون از گرما بیزارم . از همون. فروردین تموم لی ها رو کنار گزاشتم واقعا پوست نیاز به هوا و خنک بودن داره

راحت ترین نوع حال کردن حال کردن با شلوار ،😂😂😂

اره باور کن خیلی حال میده ، پوست هم واسه خودش حال میکنه

اره باور کن خیلی حال میده ، پوست هم واسه خودش حال میکنه

خخخخ منم تصور کردم در حال باد خوردن خخخخ لامصب تو پاچه های شلوار میپیچه..... ،💃🏼💃🏼💃🏼

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

خخخخ منم تصور کردم در حال باد خوردن خخخخ لامصب تو پاچه های شلوار میپیچه..... ،💃🏼💃🏼💃🏼

آره واقعا خیلی حال میده ، آنقدر بهم خوش میگذره که نگو 

واقعا باد میره توی کل پاها توپ حال میده 

نظر من اینه توی هر فصلی مطابق خودش باید حال کرد ... 

من کلی لی دارم دوماهه گذاشتم کنار تا پاییز ، با اینها هر روز حال میکنم والا مگه چقدر زندم

من چون از گرما بیزارم . از همون. فروردین تموم لی ها رو کنار گزاشتم واقعا پوست نیاز به هوا و خنک بودن ...

فقط موندم کوه برم چی بپوشم ...........لنین خیلی چیپه..........لگ ورزشیم گرمه

محرم نزدیکه....پارسال نذر علی اصغر کردم جوابمو نداد....امسال نمیدونم چی بشه؟؟؟خدایا فکر نمیکنی خیلی صبر کردم؟؟؟کاش حسین بهم نگاه میکرد...آخ که چقدر به ابوالفضل اعتقاد داشتمو و دست خالی برگشتم 

بیشتر ببینید
فقط موندم کوه برم چی بپوشم ...........لنین خیلی چیپه..........لگ ورزشیم گرمه

نخ چی نمیتونی ، راحتی باید بپوشی جذب اذیت میشی 

مدل های مام جنس نخ هم دیدم

جنس بابوس خنکه؟

واقعا عالیه من مانتوش و شلوارشو دارم واقعا انگار کلا توی بادی خنک عالی ، البته من چند سال پیش خریدم شون خیلی عالیه امروز داشتم با خودم فکر میکردم کاش اون سال ازین مانتوش دوتا برمیداشتم یا شلوارش 

منتها الان نمیدونم واقعا ازین بابوس اصلی ها گیر میاد یا نه

نخ چی نمیتونی ، راحتی باید بپوشی جذب اذیت میشی مدل های مام جنس نخ هم دیدم

عه؟؟؟؟؟؟مام نخی ندیدم 

بیشتر ببینید
عه؟؟؟؟؟؟مام نخی ندیدم

من پارسال خریدم عالیه واقعا راحتی ، منتها الان نمیدونم باشه یا تابستون بیاد اطش