2777
2789

واا منم هیچ کاری نکردم چون خودم خوشگلم و احتیاجی ندارم مگه همه باید عمل کنن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ذاتا زیبایی ؟

نمیدونم خیلیا میگن جذابی، دماغم عقابیه فقط هیچ وقت به عمل زیبایی فکر نکرده بودم تا دو روز پیش زد به سرم لبامو ژل بزنم همسرم کلی قسمم داد همینجوری زیبایی

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

۳۹ سال عمل نکردم خواستگارای خوبم نداشتمبا یه ادم‌معمولی ازدواج گردم قطعا زیباتز بودم خیلی اتفاقات به ...

اها فکر کردم سنتون کمه

به خدا ربطی نداره، مامان من جز خانمای خیلییی زیباست، اونم به طور طبیعی، بخت و انتخابش خوب نبود

ولی آدم میشناسم نه تنها زیبا نبوده بلکه جز آدمای خیلی سطح پایین حسابش میکردن، نه تحصیلاتی نه هیچی.. ولی بختش خوب بوده

شما هم قطعا خیلی زیبایید💞

اها فکر کردم سنتون کمهبه خدا ربطی نداره، مامان من جز خانمای خیلییی زیباست، اونم به طور طبیعی، بخت و ...

وقتی شوهرم بهم خیانت کرد 

زیر و رو شدم 

ولی دیگه فایده ای نداره دیر شده

فکر می کردم همینجورس منو دوست داره 

ولی دنبال دافای عملی بود 

اعتماد به نفست می ره بالاتر انتخابات بیشتر می شه چون زیباتر می شی

اینکه با عمل شاید اعتماد بنفس بیشتر بشه درسته

اما چرا بدون عمل خودمون رو همینطوری که هستیم دوست نداشته باشیم 

اینجوری بدون هیچ عملی اعتماد به نفس بالاتر میره

وقتی شوهرم بهم خیانت کرد زیر و رو شدم ولی دیگه فایده ای نداره دیر شدهفکر می کردم همینجورس منو دوست د ...

شما چیزی کم ندارید، این حرفارو از روی امید الکی دادن نمیزنم

من خودم ۲۰ سالمه ولی تو زندگی خودمون و پدر و مادرم شاهد بودم، و تجربه‌ی خیانت رو هم خودم دارم هم مادرم

قدر نشناسن و ذاتشون خوب نیست

شما چیزی کم ندارید، این حرفارو از روی امید الکی دادن نمیزنممن خودم ۲۰ سالمه ولی تو زندگی خودمون و پد ...

ممنونم عزیزم 

ولی یه عملی جای منو گرفت 

من خیلی به نچرال بودن پافشاری داشتم