2777
2789
عنوان

خانمهایی ک ای وی آف کردین بیااایین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 44 پست
اهااا پس نزنم منمولی خیلی بده این بلاتکلیفی

منم خیلی بی‌قراری میکردم همش نگران منفی شدن بودم چون دفعه اولمم بود واقعا سخته

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

چندروز که نبود جونم من دوازده روز که از انتقالم رد شد رفتم آزمایش بعداز دوساعت جوابشو بهم دادن توهم ...

اره می‌دونم منظورم این بود بعد چند روز ک تست زدی آزمایش دادی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا سخته خودت مشکل داشتی؟

نه میدونی که در پروسه این ای وی آف از پانکچر بگیر تا انتقال خیلی سونو واژینال میشی آزمایشات می‌بری اینا من تمام این کارو کردم ولی مشکل از من نبود از شوهرم بود که اسپرمش هم غیرطبیعی زیاد داشت هم تحرکش 10درصد بود بخاطر همین کاندید ای وی اف شدیم

نه میدونی که در پروسه این ای وی آف از پانکچر بگیر تا انتقال خیلی سونو واژینال میشی آزمایشات می‌بری ا ...

آها اره برا منم شوهرم مشکل داشت 

حرکتش ضعیف بود واریکوسل داشت عمل کرد ولی اسپرم خیلی تغییر نکرد..دیگه دکترش گفت ای وی آف کنید 

آها اره برا منم شوهرم مشکل داشت حرکتش ضعیف بود واریکوسل داشت عمل کرد ولی اسپرم خیلی تغییر نکرد..دیگه ...

شوهرمن واریکوسل نداشت همینجوری اسپرمهاش خراب شده بودن گفت سیگار نکشه پودر اندروفرتی هم بهش داد و ژل رویال و آل کانتین هم اگه اشتباه نکنم بهش داد ولی فایده نداشت دیگه گفت ای یو ای کنین گفتم نه آخه درصدش کمه منم وقتم کم بود گفتم همون ای وی اف تا شانسی داشته باشم چون واقعا اسپرم شوهرم طوری که دکتر می‌گفت خیلی بد بود و خداروشکر با دارو اون ده درصد تحرکش به 40رسید و تونستیم ای وی اف رو انجام بدیم و گرفت شکر گذار خدا هستم که نتیجه این همه صبر مون رو بهمون داد انشالله توهم با آزمایش مثبت میای بهمون خبر میدی عزیزم 

شوهرمن واریکوسل نداشت همینجوری اسپرمهاش خراب شده بودن گفت سیگار نکشه پودر اندروفرتی هم بهش داد و ژل ...

خداروشکر ک جواب گرفتی

انشالله خدا از دهنت بشنوه

ولی پاهام خیلی زیاد درد می‌کنه 🤦‍♀️دیشب نتونستم بخوابم از دردش

خداروشکر ک جواب گرفتیانشالله خدا از دهنت بشنوهولی پاهام خیلی زیاد درد می‌کنه 🤦‍♀️دیشب نتونستم بخواب ...

چیزی نیست شوهرت یکم ماساژ بده پاهاتو یکم هم راه برو همش سرجا نباش تا خون رسانی به رحمت خوب باشه قدم یواش

اره حدودا یک ساعت بعد انگار خط دوم هاله انداخته ولی پخش شده نمیدونم چرا اینجوری شدفردا میرم آزمایش

خوب دیونه دلمو بردی هنوز آزمایش نداده میگی منفی شدی 😡منم تستم معلوم نشد رفتم آزمایش باردار بودم