2777
2789
عنوان

تاپیک منو یادتونه بچه ها

99 بازدید | 18 پست

تاپیکمو ترکوندن 

همونیم که با اون پسره دکترای ادبیات داشت و خیلی دوستم داشت تو رابطه بودم و زدم بلاکش کردم.

خیلی سرزنشم کردید همش عذاب وجدان دارم😭

امروز تولدشه میخوام برم بهش پیام بدم میترسم باهام بد برخورد کنه 

به نظرتون پیام بدم؟اصلا پیام بدم چی بگم؟

با احترام لطفا درخواست ندید نمیپذیرم/تو‌ تاپیک های من پست غیر مرتبط نذارید لطفا

پیام بده مرگ یه بارشبون یه بار

بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو 

حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲

عب نداره میبینن بالاخره، پیام بده اصلا راجب گذشته حرف نزن همون بهش بگو سلام خوبی تولدت مبارک آرزوهات لبخند رو لبت شن

آهای نیلوفرمن؛ کنکوری405برام دعا کنید سال اول قبول شم که دیگه کسی نتونه خودمو مامانمو ناراحت و دلمرده کنه یا حرفی بهمون بزنه🥺🧡

بچه ها گفتن پیام دادی جواب داد بیا مارو تگ کن بگو حالا اسم کاربری هیچکدوم یادم نیست🥲

تاپیک قبلیا نیستن؟ 

آهای نیلوفرمن؛ کنکوری405برام دعا کنید سال اول قبول شم که دیگه کسی نتونه خودمو مامانمو ناراحت و دلمرده کنه یا حرفی بهمون بزنه🥺🧡

عب نداره میبینن بالاخره، پیام بده اصلا راجب گذشته حرف نزن همون بهش بگو سلام خوبی تولدت مبارک آرزوهات ...

مرسی که گفتی این تیکه آخر پیامت خیلی قشنگ بود اینم بهش میگم

مرسی که گفتی این تیکه آخر پیامت خیلی قشنگ بود اینم بهش میگم

به هیج عنوان به روی خودت نیار ک بلاکش کردی و بحثتون شده

نه چون گفته بودم تو عنوان اکس نی نی یار ترکوندش🥲

ای وای

به هیج عنوان به روی خودت نیار ک بلاکش کردی و بحثتون شده

بحثمونم نشد اخه 

بدبختی من همینجوری زدم بلاک کردم آخرین پیاممون قربون صدقه اش بود

بحثمونم نشد اخه بدبختی من همینجوری زدم بلاک کردم آخرین پیاممون قربون صدقه اش بود

خوب پس اصلا به روش نیار

الان بدم یا شب ساعت ۱۰ اینا؟

بزار ساعت دوارده پیام بده اف شو بخواب تا صب بعد منو تگ کنی یادت نرهههههخ😂😭

بزار ساعت دوارده پیام بده اف شو بخواب تا صب بعد منو تگ کنی یادت نرهههههخ😂😭

پیام بدم بهش که دیگه خوابم نمیبرهعع😭😂

راستی تو بودی تو تاپیکم یادم اومد