2777
2789

نمیتونم براتون توصیف کنم که چقدر عصبی و ناراحت شدم برای این خانوم 

فشار عصبی بخاطر کارای همسرش یه طرف..اینکه اسی انقدددددددر شخصیت ترسو و ضعیفی داره بیشتر اذیتم میکرد.

تاپیکش رو قفل کرده ولی اولین مشکلی که باید حل کنه همین خونه خواهر رفتنه هس...استارتر عزیز میدونم حوصله نداری هرشب بری خونه خواهرش ولی به مدت دو هفته صبر و تحمل داشته باش و هروقت شوهرت خواست بره خونه خواهرش تو هم بگو من حامله ام میترسم خونه تنها باشم و همراهت میام...شاید اصلا خونه خواهرش نمیره ...شاید میره پولاشو خرج زندگی خواهرش میکنه ..تو این دو هفته که بهت میگم خیلی چیزا برات مشخص میشه ....بعد که این موضوع تموم شد بپرداز به مسئله ماشین ...تا میتونی رو مغزش برو حتی اگه دیوونه بازی دراورد داد زد ظرفارو شکوند ذره ای نترس و بیخیال باش تا بدونه با سلیطه بازی کاری از پیش نمیره ...تو باید دست از ضعیف بودن برداری و ذره ذره مشکلات زندگیتو تا اون بچه بدنیا نیومده و عمیق تر نشده حل کنی وگرنه بچه که بدنیا بیاد بدتر رفتار میکنه و خیالش راحته تو با بچه ی نوزاد هیچ کاری نمیکنی ...واقعا خدا نگذره از این اقایونی که اینجورین..و ای کاش مادرانی که چنین پسرایی رو تربیت کردن هیچوقت مادر نمیشدن ...بخدا مادر شدن مسئولیت سنگینی هست مناسب همه نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی عصبی شدم..

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید

مطمئن باش خواهره ببینه که تو میری خونش خودش کلافه میشه معذب میشه میگه داداش دیگه نمیترسم نیا...من خودم صدسال خواهرم بیاد بمونه پیشم خیلی خوش و راحتم ولی اگر شوهرشم همراهش بیاد خونم بمونه ..انقد معذب میشم که نهایت بتونم سه روز تحمل کنم

واقعا اوضاع بدی داشت 

حالا این وسط بچه هم اورده واسه اون تحفه😐

مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود..❤Visca Barca💙

دقیقا 

خانومه داره خیییلی کوتاه میاد

تعجب برانگیز بود

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید