2777
2789

خانوما داشتم تایپ میکردم نمیدونم چرا حذف شد

رفته بودم خونشون در ضمن من عقد هستم شوهرم ی شهر دیگه کار میکنه امروزم ماموریت بود خیلی دیر ب دیر میرم خونشون امروز گفتم برم بهشون سر بزنم.

رفتم اونجا مهمون میخاست بیاد خونشون مهمونشونم پدر شوهر و مادرشوهر دخترشون بود. دخترشونم خونه خودشون بود اونجا نبود. مادر شوهر مام خودشو زد ب مریضی در کل هروقت میرم اونجا با سیاست کاراشو میندازه گردن من. خلاصه خودشو زد ب مریضی ک سرم درد میکنه حالم خوب نیس من کلی بهش رسیدگی کردم ناهار مهمونارو پختم خونشو جارو زدم و ظرفاشو شستم ادامشو می‌نویسم حالا 

خب؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط اینو بگم وقتی مهمون دعوت کرده وظیفه خودش و دخترش هست به مهموناش برسه.تو رو خدا تو عقد از خودتون درنیاید بشین خونه پدرت دعوتت کرد برو

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازهمین اول کار بهت میگم اگر واقعا احترام میخای بدون دعوت ب هیچ‌عنوان نرو بدون شوهرت اصلا نرووووو و وقای میری درحد ی مهمان و فقط ظرفای شام یا چیزابی ک باهم خوردید روجمع کن و بشوردرحدی ک بهت محبت میکنن احترام بذار 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️

من چهار ساله طبقه بالا و پایین با مادرشوهرم زندگی میکنم تاحالا سه بار بیشتر دعوتش نکردم واصلا از پله های خونم بالا نیومده چون از اول مرز گذاشتیم اگر مزاحمت ایجاد کنه شوهرم جرشون میذه منمفقط با دعوت میرم والتماس اولای عقدم مثل شما خودمو سبک کرده بودم شوهرم دید پررو شدن بهم گفت دیگ محبت نکن ی دعواام باهاشون کرد الان جوری شده خانواده شوهرم جلوم دولاراست میشن ک من اجازه بدم شوهرم جواب سلامشونو بده

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️