2777
2789
عنوان

هدیه برای دوست نینی سایتی😍

179 بازدید | 13 پست

داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم 

تو نینی سایت با یه دختر همسن خودش آشنا شده

بعد براش هدیه خریدددد فرستاددددد

وای من اکلیلی شودم😍🥰

خیلی قشنگ بودددد

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست نی نی سایتیم بهترین دوستمه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

اوخی😍

منم با یکی اینجا دوست شدم زیاد همو میبینیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

ای جوووووونم 

منم یه بار یکی برام هدیه فرستاد ولی ادرسو نداده که منم بفرستم براش 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم سه تا دوست نی نی سایتی دارم ولی از نزدیک همو ندیدیم

اینا هم همو ندیدن

ولی خیلی حس خوبی بهم داد کارش😍

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید

اره برای من هم نگین هدیه فرستاد 

توی تاپیکام هست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15738384/%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%86%DB%8C-%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF

توس اسفند برای هدیه فرستاد

همیشه دربرابر این سوال که میپرسیدن:اگه آخرین روز از زندگیت باشه چیکار میکنی؟میگفتم هیچی!پیتزا میخورم و میخوابم تا ۲۴ ساعت تموم شه...تاحالا این چنین مرگ رو به خودم نزدیک ندیده بودم...حالا هر روز میتونه آخرین روز زندگیمون باشه...از ترس نمیشه رفت بیرون و پیتزا خرید و از حجم فکر و خیال نمیشه خوابید...قلبم تند میزنه...اشکم بند نمیاد..‌‌.ساعت چهار صبح بدون اینکه برام مهم باشه ساعت چنده با همه ی دوستام و فامیلام و عزیزانم تماس گرفتم و بهشون پیام دادم تا مطمئن شم حالشون خوبه و زنده ن...بعدش یه نفس عمیق کشیدم با خیال راحت و گفتم خداروشکر عزیزان من زنده هستن...یه لحظه با خودم گفتم ولی خیلی ها بعد از زنگ زدن و پیام دادن جوابی نگرفتن و مثل من نفس عمیق نکشیدن...خیالم از چی راحت شد؟خداروشکر بابت چی؟خداروشکر اون خونه ای که ریخت خونه ی عزیزان من نبود و عزیز یک نفر دیگه بود؟؟؟دیگه مرگ زیاد ازمون دور و بعید نیست و هرچیزی ممکنه...دیگه نمیشه خوشبین بود...این بار فرق داره...ما توی جنگیم....دلم همون استرس و غر زدنای امتحان شب قبلو میخواد...میگن به گیلان کاری ندارن‌...باشه!به ایلام و تهران و کرج و تبریز و جنوب و شیراز و اصفهان و اردبیل و ... که کار دارن...من عزیزانم‌ اون جا هستن...اونا رو‌ از دست بدم چی؟مگه می‌شه بدون اونا زنده موند؟دیگه مرگ دور نیست...فقط الان تنها آرزوم اینه که اگه اتفاقی قراره بیوفته کاش قبل از همه ی عزیزانم برای من بیوفته و اگر قراره چیزی بشه،یهو بمیرم نه اینکه اون قدر به خاکمون تجاوز بشه که اسیرمون کنن و هر لحظه آرزوی مرگ کنم....

بیشتر ببینید
اره برای من هم نگین هدیه فرستاد توی تاپیکام هست https://www.ninisite.com/discussion/topic/15738384/% ...

مبارکههه چقدر خوشگلهه

بیشتر ببینید
مبارکههه چقدر خوشگلهه

مرسی دورت بگردم 🥲🫂❤️

همیشه دربرابر این سوال که میپرسیدن:اگه آخرین روز از زندگیت باشه چیکار میکنی؟میگفتم هیچی!پیتزا میخورم و میخوابم تا ۲۴ ساعت تموم شه...تاحالا این چنین مرگ رو به خودم نزدیک ندیده بودم...حالا هر روز میتونه آخرین روز زندگیمون باشه...از ترس نمیشه رفت بیرون و پیتزا خرید و از حجم فکر و خیال نمیشه خوابید...قلبم تند میزنه...اشکم بند نمیاد..‌‌.ساعت چهار صبح بدون اینکه برام مهم باشه ساعت چنده با همه ی دوستام و فامیلام و عزیزانم تماس گرفتم و بهشون پیام دادم تا مطمئن شم حالشون خوبه و زنده ن...بعدش یه نفس عمیق کشیدم با خیال راحت و گفتم خداروشکر عزیزان من زنده هستن...یه لحظه با خودم گفتم ولی خیلی ها بعد از زنگ زدن و پیام دادن جوابی نگرفتن و مثل من نفس عمیق نکشیدن...خیالم از چی راحت شد؟خداروشکر بابت چی؟خداروشکر اون خونه ای که ریخت خونه ی عزیزان من نبود و عزیز یک نفر دیگه بود؟؟؟دیگه مرگ زیاد ازمون دور و بعید نیست و هرچیزی ممکنه...دیگه نمیشه خوشبین بود...این بار فرق داره...ما توی جنگیم....دلم همون استرس و غر زدنای امتحان شب قبلو میخواد...میگن به گیلان کاری ندارن‌...باشه!به ایلام و تهران و کرج و تبریز و جنوب و شیراز و اصفهان و اردبیل و ... که کار دارن...من عزیزانم‌ اون جا هستن...اونا رو‌ از دست بدم چی؟مگه می‌شه بدون اونا زنده موند؟دیگه مرگ دور نیست...فقط الان تنها آرزوم اینه که اگه اتفاقی قراره بیوفته کاش قبل از همه ی عزیزانم برای من بیوفته و اگر قراره چیزی بشه،یهو بمیرم نه اینکه اون قدر به خاکمون تجاوز بشه که اسیرمون کنن و هر لحظه آرزوی مرگ کنم....

بیشتر ببینید

چ خوب کاش منم یه دوست نینی سایتی داشتم😅😂

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰