2777
2789
عنوان

یه پسره زنگ میزنه به پدرم میخواد بگه با دخترتم 🤦🏻‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 68 پست

وای اینو گفتی یاد یه خاطره افتادم با یه پسره دوست بودم بهش خیانت کردم😅 ۲۳ سالم بود ، اونم زنگ زد به بابام گفت ، بابامم گفت بیخود کردی الان زنگ زدی اگه عرضه داشتی میومدی خونم دخترمو میگرفتی ولت نمیکرد🤣🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگه توام راستشو به بابات میگی دیگه

بابام باور نکنه چی🤦🏻‍♀️

برای خاله جوون مرگم یه صلوات میفرستی🖤🫠درمورد انتخاب رشته پایه نهم و مدارس خاص سوالی دارید بپرسید(: بااحترام درخواست دوستی نمیپذیرم !

پیام هاشو به پدرت نشون بده

عکس عزیزان شهید شده توسط رژیم کودک کش رو میبینم و قلبم به درد میاد😭❤️‍🩹 همدردیم با خانواده های داغ دیده🖤همه برای ایران در کنار هم هستیم با وجود همه ی دلگیری ها و مخالفت هایی که  با خیلی از سران داریم پشت کشورمون و محافظانش خواهیم ایستاد،چه ضد انقلا.ب باشیم چه انقلا.بی🇮🇷هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشودگر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكه‌آدم خوبی باشید؛نه دارايى‌تان، نه لباس‌تان، نه جايى كه زندگی مى‌كنيد؛تنها آنها كه‌ قلب‌صافی‌ دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷

بیشتر ببینید

ببین تو بهش پیام بده یه طولانی

و بگو گورتو بی پدر مادر گم کن منو تهدید میکنی از این حرفا و بعد اسکرین بگیر

چون اون اشغال شاید برات درد سر درست کنه 

بگو هزار شماره تورو بلاک کردم

منو از چی میترسونی 

💞منیمالیست 💞

دلیل اوکی نشدنت باهاش چیه

وا مگه خدا زده تو سرم برم با همچین ادم سادیسمی ای

برای خاله جوون مرگم یه صلوات میفرستی🖤🫠درمورد انتخاب رشته پایه نهم و مدارس خاص سوالی دارید بپرسید(: بااحترام درخواست دوستی نمیپذیرم !

چقد بدم میاد از این پسرای سمج 

خب نفهم طرف دوست نداره باهات باشه مگه مرض داری دختر مردم رو اذییت می‌کنی ؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
برو در خونه ش

اصا نمیدونم کیه چیه نمیشناسمش

بابام باور نکنه چی🤦🏻‍♀️

بگو برو پیرینت بگیر ببین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم پدرتو در جریان بزاراز اول اشتباه کردی به خانوادت نگفتی

افرین، همین الان بگو یه مدته همچین جریانی هست مو به مو براش بگو تا یوقت بعدا ناراحتی برات پیش نیاد

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫