2777
2789

من کنکوری ام هزارجور مشغله دارم تو زندگیم الان 8 ماه یه پسره مزاحمم میشه همش زنگ میزنه پیام میده میگه میخوامت و این حرفا منم بلاکش میکنم تا اینکه 3 ماه پیش پیام داد اگه بلاک کنی شماره باباتو پیدا میکنم زنگ میزنم بهش میگم دخترتو میخوام منم باخودم گفتم اگه بترسم نقطه ضعف نشون میدم بهش گفتم باشه پیدا کن زنگ بزن.

بابای من ادم خیلی معروفیه و همه شمارشو دارن اینم رفت شمارشو پیدا کرد برام فرستاد گفت زنگ میزنم میگم بادخترتم خلاصه دید نمیترسم زنگ نزد بعد اون همش پیام میداد الان زنگ میزنم به پدرزن میگم یا میگفت پدرزنم تو فلان برنامه فلان وقت انلاین بوده😐🤦🏻‍♀دیشب پیام داد گفت زنگ میزنم تا ثابت شه بهت میخوامت منم اصا نشون ندادم که میترسم  یه لحظه غیبش زد بعد برگشت گفت زنگ زدم فامیلیشو اشتباه گفتم اونم گفته اشتباه گرفتین منم پیش پدرم نبودم که بدونم 

الان اسکرین شات حرفامونو میزارم نمیدونم کدوم بی شرف و ناموسیه اگه زنگ بزنه به بابام بگه با دخترتم چی؟💔🤦🏻‍♀️

برای خاله جوون مرگم یه صلوات میفرستی🖤🫠درمورد انتخاب رشته پایه نهم و مدارس خاص سوالی دارید بپرسید(: بااحترام درخواست دوستی نمیپذیرم !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بابات خیلی ناراحت نمیشه بهش بگو مزاحم داری و ازش کمک بخواه اگه سخت گیر نیست 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

خب بگه توام راستشو به بابات میگی دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بگو منم زنگ می‌زنم به مادرت که با پسر تم

اون که ترسی نداره😂💔

برای خاله جوون مرگم یه صلوات میفرستی🖤🫠درمورد انتخاب رشته پایه نهم و مدارس خاص سوالی دارید بپرسید(: بااحترام درخواست دوستی نمیپذیرم !

گذاشتی لایک کن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید

از الان به بابات بگو 

طلا که پاکه چه منتش به خاکه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید
ترس داره زنگ بزن مادرش

خب شماره مادرشو ندارم