2777
2789
عنوان

باادمای خیلی ولخرج وتنبل ولی خوش سفرمیریدسفرده روزه🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 88 پست
اخه دوتاسفردیگم درپیش داریم نمیشه زیادخرج کنیم

من باشم هرچقدر بخوام خرج میکنم

با خانواده شوهر رفتیم مسافرت یعنی از چشم و دماغم دراومد پشت دستمو داغ کردم جایی نرم باهاشون 

از اینان که هرکاری میکنن یقرون پول ندن بابا اگر قرار برم مسافرت سختی بکشم ،شب جام بد باش ،غذا املت بخورم میشینم تو خونم راحت زندگی میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم هرچقدر بخوام خرج میکنمبا خانواده شوهر رفتیم مسافرت یعنی از چشم و دماغم دراومد پشت دستمو داغ ...

نه این سفرمااینجوری نیس جای خوب ناهاررستوران شب هم خودمون درست کنیم

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
نه اینجوری که جالب نیس

ما سلسله مراتب داریم تو تنبلی اول خواهرم بعد زن داداش کوچیک م بعد من بعد زن داداش بزرگم خیلی زبله

میریم سفر کارا رو زن داداش بزرگم میکنه من و کوچیک ه در کنارش کمک میدبم خواهرم میخوابه خخخخ

من با آدم زیادی ولخرج یا زیادی خسیس نمیتونم برم مسافرت... دیگه اگه بهت خوش میگذره چاره ای نیست یه خو ...

هیچکاری نمیکنه هیچکار😬😬

ما سلسله مراتب داریم تو تنبلی اول خواهرم بعد زن داداش کوچیک م بعد من بعد زن داداش بزرگم خیلی زبلهمیر ...

😄😄خب اینجوری چندتازن خوبه ولی خب مادوتازنیم همه کارامیوفته رودوش من وشوهرم

ما وقتی سفر میریم اعتقاد مون به اینه ک باید کلا خوش بگذرونیم برای همین تمام وعده هارو بیرون میخوریم بیشتر به تفریح میگذرونیم 

خواهر شمام تنبل نیست بنظرم اتفاقا خوش سفره 

چیه آدم خسیس من از آدم خسیس متنفرم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️