2777
2789

اقا من الان ۲۶ سالمه…واقعا موندم که اگر ثبت نام کنم فک کنم حداقل یکسانی باید بخونم تا بالاخره در بیام اره؟…بعد میترسم نشه…..نمی‌دونم چ کنم واقعا…. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چه جهت خیلی خوبه؟ شما هم با امتحان رفتین داخل؟ جدیدا ؟

نه دوسال پیش رفتم پست بانک بود مناطق روستایی همینجوری می گیرند  شوهرم دیگه نذاشت برم ولی خیلی عالی بود اگه سه ماه دیگه می موندم رسمی میشدم چون ازمونش میومد اولویت با ماها بود 

نه دوسال پیش رفتم پست بانک بود مناطق روستایی همینجوری می گیرند شوهرم دیگه نذاشت برم ولی خیلی عالی ب ...

عه! چجوریه جریانش؟سنی همینجوری بری مناطق روستایی بدون امتحان قبول میشی؟ خب تا توی اون منطقه  نباشی که نمیشه…میشه راهنمایی کنی چجوری

عه! چجوریه جریانش؟سنی همینجوری بری مناطق روستایی بدون امتحان قبول میشی؟ خب تا توی اون منطقه نباشی ک ...

پست بانک توی هر روستایی هست  دیگه ببین نزدیک ترین روستا کجاست و نیرو میخوان یا نه حقوقش برامن 7تومن بود پارسال اما ارزش داشت چون اسمم توی لیست بانک مرکزی رد شده بود بعد من یه ماه نرفته بودم داشته شعبه استخدام میشدم چون کارم عالی بود و اون موقع شعبه مرکزی نیرو میخواست دوره شو دوهفته اونجا گذروندیم شعبه بیمه میکرد باحقوق13تومن دوسال پیش که عالی بود برای شروع اما من خونم به شعبه دور بود سر هفت ونیم نمی رسیدم و سه تا بچه داشتم مجبورشدم قیدشو بزنم ولی یه شعبه نزدیک بود که اذرماه از دستگاهای اجرایی نیرو میخاست که شوهرم نذاشت برم 

اینم بگم الان هم بخوام برم روستاهای اطرافمون از روی هوا من رو میگیرن چون کارم عالیه شوهرم نمیذاره 

خب از کجا باید بفهمم چه روستاهایی نیرو میخانمرحله بعد بالفرض یکجا نیرو بخواد…باید کدوم قسمت اون بانک ...

کارش فقط صندوق هست و تایپ نامه های اداری من اکثر روزا خودم تنها بودم این رییسه همش مسافرت بود با کلی مشتری ولی ازپسش برمیوندم

میتونی بری شعبه شهرتون بپرسی کدوم باجه پست بانک نیرو میخاد و بگم مدرکم فلانهون اگه انشالله توی بانک قبول بشی بعدا توی دستته ساعت کاری پست بانک خیلی خوبه برای باجه ها ساعت 7ونیمه تا یک ونیم