2777
2789
عنوان

باطل السحر با سوره بقره

135 بازدید | 11 پست

کسی هست اینجا از سوره بقره نتیجه گرفته باشه برای باطل شدن سحر ؟؟؟

من سحرای خیلی سنگینی دارم ۲۶ روز هم هست هر روز دارم کامل ختمش میکنم اما بعضی روزا حالم خوبه بعضی روزا به شدت بد الان چند روزه دوباره حالم خوب نیست حس میکنم نتیجه نگرفتم کسی هست نتیجه گرفته باشه چون واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی نا امیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلسم ودعایی که مس باشه تو زمین چال کنن

با هربار باطل کردن روش اب بریزن

دوباره فعال میکنن انگار

مامانبزرگ اشغالم باعث شده همه اینارو یاد بگیریم دیگه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

عزیزم چرا قرانو باهاش اینکارو میکنین سحر خرافاته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

من پرسیدم گفتن منبع ندارن این حرف، باید چهار قل زیاد بخونی و آیت الکرسی رو

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
اونا چقدر ادامه دادن که نتیجه گرفتن؟ من خیلی نا امیدم اصلا انگار هیچی ک هیچی😔

چلە بگیر و بیشتر سعی کن خودت بخونی

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"