2777
2789

دوست دختر برادر شوهرم مهمونی گرفته سوپرایز براش 

بعد شوهرم میگه همه غریبن و جمع مناسبی نیست تو رو ببرم وسط اون همه پسر مست و پاتیل دوستای داداششو‌میگه 

میگم خوب نریم!میگه نه من ک زشته نرم داداشمه میرم ولی تنها 

واقعا چی باید به این مرد بگم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو منم میام اگه جو بدی باشه واسه تو هم بده اگرم نیست که منم میام 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
بیشتر ببینید

خنده دارن این مردا😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید
به نظرم راست میگه نرو، من یبار رفتم دقیقا همینه که تعریف کرد

خوب اون منطقیه من نمیرم اونجا ولی چرا باید اون بره چون فقط تولد داداششه !!!ک به دختر غریبه گرفته براش معلوم نیست دیگه فردا دوست دخترش باشه!

اگر انقدر ادمای مزخرفی ان چرا دعوتشون کردن

دوستن دیگه نمیخورنتون که

خیلی هم جالبه جمع خوبی نیست اما  فقط برای شما 

نه برای خودش!!

من بودم قبول نمیکردم و میرفتم باهاش

اصرار نکن نره که بعدا هی بزنه تو سرت نذاشتی تولد داداشم برم

خنده دارن این مردا😂

پرررررو پر توقعن 

اخه مم میگم اگه جمعشون و دوست دنداریو بده توام جات اونجا نیست ببین بهم گفت باهم میریم رفتم لباس خریدم ولی یهو میکه دیدم فلانی و فلانی هم دعوتن خوشم نمیاد ازونا تو رو ببرم پیششون ولی خودم زشته نرم😳

فکر کن باهش رفتی بعد همه مست کردن حتی شوهرتبعد دو تا مرد هیکلی که مست هم هستن بیان دستتو بکشن چیکار ...

بابا مگه فیلمه !!

وقتی من کناره شوهرمم کی میخواد بیاد دستکو بگیره 

دفعه اولم نیست ک میرم پارتی 

چون اینجا دوستای مشترک داداششه خودشن و اکثرا مجرد دوست نداره من باشم