2777
2789

بگن شوهرت مرده

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد اون چاقو چند دقیقه است درد زجر های روزمره هرروز خواهر

اشرف مخلوقاتیم...این دنیا مدرسه ماست دوام بیار و به خودت ثابت کن که بزرگتر از دردهای دنیا هستی

اینو زنی داره میگه درآستانه ۴۰ سالگیه با کلی تجربه از شکست و پیروزی...چالش و رهایی...زخم و مرهم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
درد اون چاقو چند دقیقه است درد زجر های روزمره هرروز خواهر

یه بار منم همین دعا رو کردم آرزوی مرگ خدا بهم نشون خیلی ترسناک بود کشته شده بودنم تو خواب دیدم حسشو همه رو کشیدم وای یادم میاد میلرزم  گفتم غلط کردم تا اخرین نفس میجنگم تا خودت هر جور صلاح میدونی 

الهی بسلامت بیان و خیرشونو ببینی

ممنونم عزیزم سلامت باشی یدونس و پسره

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
اونایی که میگن مرگ ارزوشونه...تصور کن الان یکی از در میاد تو بایه چاقو که فرو میکنه تو شکمت و میچرخو ...

اون جور مرگ  هم دردش شاید چند دقیقه باشه

ولی مشکلات آدم ها را خورد میکنه،مثل کابوسی میمونه که تمومی نداره 

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

اون جور مرگ هم دردش شاید چند دقیقه باشهولی مشکلات آدم ها را خورد میکنه،مثل کابوسی میمونه که تمومی ن ...

ادمی که آرزوی مرگ میکنه جوری در مقابل مشکلات سست میشه که دیگه هیچ راهی برای رهایی پیدا نکنه و در نهایت هم نصیبش از زندگی  مرگ هست اما نه مرگ جسمی مرگ روحی ...نزاریم روحمون بمیره 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید

هزینه ی جراحی این گربه خیابونی که عمل کردم جور بشه ....دوستان گفتن کمک میکنن ولی نکردن بیشترشون ...بچه ها اگه دوستداشتین تاپیک حامی حیواناتمو بخونیین ببین شرایط کمک دارین