2777
2789
عنوان

بیایین از خوبی مادر شوهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 121 پست

مادرشوهر من تنها خوبی که داره اینه به جز خودش کسی براش مهم نیست حتی بچه خودش

وواقعا چیزی ازش ندیدم یعنی کارهای که همسایه هامون برام کردن به عنوان غریبه ایشون سر سوزنی شو نکرد حتی برعکسشو انجام داد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیاد منو بگیره دیگه خوبی نداره که 😂😂😂😂

اتفاقا برعکس

بعدا همه دخترها میگن تمام پیشرفتم به خاطر مادرشوهری بوده که نیومد من را بدبخت کنه

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

خودمو درگیر نکردم دارم به خوبیاش فک میکنموقتی برا بچه‌اش مادر خوبیه برای زن بچه اشم میتونه یکم مادری ...

کلا حس مادری یه حسیه طرف ببینه مادر خودش یا حتی بابای بچش داره به بچه سخت میگیره برنمیتابه..عروس هم همینطور...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من ک عاشقشم.... زایمان اولم سزارین بودم سنمم کم بود سختم بود راه برم واسم لگن میذاشت پا تخت.. کلا کا ...

😍😍😍🤩🤩افرین به این مادرشوهر

منم اصلا آشپزی بلد نبودم

مادرشوهرمنم بهم غذا یاد داد منتها زکاتش رو هم با ۶ سال آشپزی درخانه مادرشوهر پرداخت کردم🤣

اللّهم عجل الولیک الفرج

😍😍😍🤩🤩افرین به این مادرشوهرمنم اصلا آشپزی بلد نبودم مادرشوهرمنم بهم غذا یاد داد منتها زکاتش رو ه ...

عزیزم😂😂😂 گرون حساب کرده بیرون آموزش میدیدی ارزونتر در میومد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🤣🤣🤣آره خداییشتازه بعدنم توروم آورد که تو یه مرغ ریز کردن بلد نبودی ما یادت دادیم

نیش دوست از نیش عقرب بدتره... الان رابطت باهاش خوبه؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خوش به حال حضرت مریم که مادرشوهر نداشت

کاش اصلا مادرشوهری وجود نداشت

اینقدر به اسم مادرشوهر حساس شدم

که دوست دارم خودم وپسرم را عزراییل برداره ببره ولی هرگز مادرشوهر مرده وزنده کسی نباشم.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

نیش دوست از نیش عقرب بدتره... الان رابطت باهاش خوبه؟؟

حفظ ظاهر بله 😅😂😂

ولی متاسفانه درباطن اصلا وابدا 

ولی دوست داره تند تند بهش سربزنم کاراشو انجام بدم باوجودی که ۵تا دختر داره 

ولی من دیگه توانو حوصله شوندارم 

اللّهم عجل الولیک الفرج