2777
2789
عنوان

دقت کردید خدا به یکی گیر بده دیگه بیخیال نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 27 پست
باور کنه که همش کار خدا نیست انسان اراده داره و تقدیر رو با دستهای خودش میسازهبیشتر از این بگم همه ه ...

حرف مفته 

ادم رو عصبی نکنید 

مرگ جوون چه ربطی به اراده مادر داره ؟ یتیم شدن چه ربطی به اراده داره؟ مشکلات سلامتی مادرزاد و بدون علت مشخص چی؟ اتفاقات غیر قابل پیش بینی چی؟ اخه چرا چرت و پرت میگید انسان اگه کاملا مجبور نباشه ولی در مورد قطعا مختار نبوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جدا از این مورد یه ادم دیگه میشناختم نمازش قضا نمیشد از ته دل به خدا وصل بود کلی کار خیر کرد بدتر از ...

یه چیزی بگم 

به نظر من خدا بنده های با دین و ایمانشو بیشتر اذیت میکنه واینو بارهاااا به چشم دیدم

توتاحالا یه آدم مال حروم خور.دزد و..... گرفتار مریضی وبدبختی شده باشه؟ نه اصلا همچین چیزی وجودنداره

خودت گفتی حرف مفت هم بزنین عیب نداره هرکس نظری داره

گفتم اگه راهکار خرافی میشناسید بگید نه ادعای احمقانه که انسان با اراده خودش درگیر چیزی میشه که هیچ خری نمیتونه ربطش به اراده رو بفهمه 

یاد همسایمون افتادم خودش زود یتیم شده بود با پسر عموش ازدواج کرد دوتا بچه تالاسمی ماژور آورد شوهرشم ...

اینکه با پسرعمو ازدواج کرده و بچه تالاسمی شده اتفاق نیست از نظر علم پزشکی پیش بینی شده هست و چنین افرادی برا حاملگی باید تحت نظر پزشک متخصص ژنتیک باشن

اینکه با پسرعمو ازدواج کرده و بچه تالاسمی شده اتفاق نیست از نظر علم پزشکی پیش بینی شده هست و چنین اف ...

عزیزم این قضیه واسه خیلی سال پیشه اون آدم الان 60 سالشه اون وقتا نبود از این چیزا 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم این قضیه واسه خیلی سال پیشه اون آدم الان 60 سالشه اون وقتا نبود از این چیزا

میتونست با پسرعمو ازدواج نکنه دیگه انقدرشو اون زمان میدونستن

ببخشید واقعا قصدم بحث کردن نیست ولی آدمی که برا هر اتفاقی که براش میفته میگه این خواست خداست و اراده ای از خودش نداشته باشه مشکلات پشت سر هم میاد

جدا از این مورد یه ادم دیگه میشناختم نمازش قضا نمیشد از ته دل به خدا وصل بود کلی کار خیر کرد بدتر از ...

عزیزم خدا بی حساب میده.. گاهی هیچ حکمتی نیست فقط زورمون نمیرسه...