2777
2789
عنوان

خدا خودت می‌دونی دیگهههه🙂♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست
کار دومت بهتره دوم برو

اره دفعه قبلم‌همینو گفتی جانم

حتی یکی اینجا بهم گف قبل از زرد شدن برگها به یه موفقیتی میرسم پرسیدم ولی ندونست 

اون چیه بنظرت ؟

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهم بگو حسش چیه و ته ارتباط چی میشه؟

دوست داره نه رابطه اگر خراب نشه عالیه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید
حست میگه کلااا ممکنه چقد حقوق بدن ؟ جای اول ؟؟وجای دوم ؟؟

اول بیشتر ولی دوم آرامش بیشتری داری 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید
اره دفعه قبلم‌همینو گفتی جانمحتی یکی اینجا بهم گف قبل از زرد شدن برگها به یه موفقیتی میرسم پرسیدم ول ...

همون چیزی که تو ذهنته

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم🥺🩷میشه بگی چی ممکنه خرابش کنه؟ یا چ چیزایی دوامشو بیشتر میکنه؟

خودتون رابطه خودتون رو خراب میکنید سعی کنید آروم باشید اوکی میشه

بیشتر ببینید
درسته نظر مامانمم همینه جانم ممنونم ازت ولی حست برا ازدواجم چیه

خوبه 

بیشتر ببینید