2777
2789
عنوان

فقط قد بلند باشه اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگام هم اسمنچه رشته ای خونده

نمیدونم بخدااا زیاد ازش اطلاعات ندارم 

ولی میدونم سربازی و دانشگاش تمام شده 

من عمرا نمیتونم باهاش باشم 

ولی دوست داشتم بدون باهاش و بدون اینکه باهاش ازدواج کنم تجربه کنممم

نههههه واقعا همچی تماممم هستن و گرنه انقدر پسر با ظاهر معمولی لاشی هست ک ب چشم نیاد

اوو انقد دختر دیدم برای همین یالقوزای لاشی اشک ریختن

طرف قیافه نداره 

ولی چون بازی روانی دارع آدمو وابسته میکنه برات جذاب میشه

چه وقیح و چیپ

خیلی 

فک کن مشاور اومده بود برامون حرف میزد میگف من مراجع داشتم می‌گفته پارتنرش همزمان با پنج نفر بوده 

یهو این برداشت گف چه اشکالی دارع اون حتما پولشو داشته

بعد دخترا خندیدن😐😐

اوو انقد دختر دیدم برای همین یالقوزای لاشی اشک ریختنطرف قیافه نداره ولی چون بازی روانی دارع آدمو واب ...

اومممم آره یکی از اطرافیانم مصداق بارز این مدل پسراس لنتی قدش ۱۷۳ ولی ی حرکتایی میزنه نصف دخترا واسش میمیرن اینا هم هست ولی خب به شخصه اگ طرفم ظاهرشو دوست نداشته باش هر غلطی کنه بازم نمیخوامش🥲🤣

خب خیلی از دخترا صرف تجربه یا صرف اینکه فقط میخوان بودن با ی شخص تجربه کننن میرن تو رابطه نه فقط ازد ...

به چه قیمتی تجربه کسب کنن یا فقط تو رابطه باشن 

به قیمت انواع مریضی ها 

یا خورد شدن احساس و عاطفه شون 

طرف با پنج نفر همزمان تو رابطه هست با هر پنج نفر هم رابطه جنسی داره 

اینکه این آدم مریضه شکی نیست ،ولی اینکه یه دختر بدونه فقط ابزار جنسیه یه پسره و بمونه تههههه بدبختیه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
به چه قیمتی تجربه کسب کنن یا فقط تو رابطه باشن به قیمت انواع مریضی ها یا خورد شدن احساس و عاطفه شون ...

اره اینا ک صد در صد درست میگید 

منظورم اینه ی رابطه سالم و درست بدون رابطه جنسی و صرف اینکه تنها نباشن و کنار هم پیشرفت کنن حالا میتونن ازدواج کنن میتوننن نکن 

ن این داستانا