2777
2789
عنوان

بچم خیلی تب داره چیکار کنم چجوری پاشویه کنم بیاد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 121 پست
مامانا پول نمیخام توروخدا راهکار بگین تشنج نکنه تا صبح صبح‌میبرمش دکتر خودم الان پیاز رنده کردم مالی ...

زنگ بزن 115دکتر دارن جواب میدم چی کارش کنی من زنگ زدم خودم جواب دادن

گر نگهدار من آن است که من میدانم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانا پول نمیخام توروخدا راهکار بگین تشنج نکنه تا صبح صبح‌میبرمش دکتر خودم الان پیاز رنده کردم مالی ...

دقت کن شربت استامینوفن اندازه وزنش بهش بدی کم بدی تب نمیاد پایین....هر ۴ ساعت بده بهش شربت رو....اگه داری شربت بروفن بهش بده بجای استامینوفن...نگران نباش ایشالا همین الان عرق کنه تبش بیاد پایین...

الان هرکمکی از دست ما برمیاد بگو برات انجام بدیم تو هم جا خواهرمون فرقی نداره

خیلی استرس دارم نفس نفس میزنه دستمال میزارم بدتر نفس نفس میزنه تو یه تاپیک نوشته بود سفیده تخم مرغ بمالم اونم مالیدم 

این منم از همه جا وا مانده….                                             

۲۰ میلوعه پنج سالشه میتونم شیاف بزارم دیفولناک ۵۰‌دو ساعت پیشم کذاشتم نیومد پایین دارم سکته میکنم تش ...

۲۰ کیلو هست باید ده سی سی استامینوفن بدی...دیکلوفناک رو نمیدونم....ساعت چند استامینوفن دادی؟

خوب مام چون نگران تشنجشیم میگیم پاشو بچرو ببر دکتر تو اینترنتم حالا یه سرچ کن ببین چی خوبه

دقت کن شربت استامینوفن اندازه وزنش بهش بدی کم بدی تب نمیاد پایین....هر ۴ ساعت بده بهش شربت رو....اگه ...

پتو بندازم روش عرق کنه؟ خیلی داغه

۲۰ کیلو هست باید ده سی سی استامینوفن بدی...دیکلوفناک رو نمیدونم....ساعت چند استامینوفن دادی؟

یبار دوازده دادم یبارم بیست دقیقه پیش

خیلی استرس دارم نفس نفس میزنه دستمال میزارم بدتر نفس نفس میزنه تو یه تاپیک نوشته بود سفیده تخم مرغ ب ...

خب زنگ بزن به برادری عمویی کسی همینجوری نذارش بچه اذیت میشه تب روی مغز تاثیر ذاره

گر نگهدار من آن است که من میدانم...