2777
2789
عنوان

دعوا کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنم خیلی بی جون شده سریع خسته میشم هیچ مکملی مصرف نمیکنم

کپسول مولتی ویتامین مینیرال بخر شبی یدونه مصرف کن خیلی خوبه

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

بچت در اینده تبدیل میشه به یه ترسوی تو سری خور نمیتونه از حقش دفاع کنه با کوچکترین صدایی می‌ترسه و ا ...

من نمیخوام ی ادم مضطرب مثل خودم باربیارم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بیشتر ببینید
کپسول مولتی ویتامین مینیرال بخر شبی یدونه مصرف کن خیلی خوبه

منم رژیم میگرفتم برای جلوگیری از ضعف بدن و ریزش مو دکتر گفته بود شبی یکی بخور

همه ویتامین ها و آهن و منیزیم و... مورد نیاز بدن رو داره

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

اگه شیر میدی مکمل لیدی میل خوبه

ن شیر خودمو نمیدم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بیشتر ببینید
مشکلتون چیه باهاش؟

دست ب همه چیز میزنه 

وسایلشو میاره کنار گاز روشن ک اتیش روشن کنه و ب قول خودش تولد بگیره 

همش پای سینک ظرفشویی میگه میخام ظرف بشورم و یهو لیوان هارو میزنه زمین میشکونه البته ن  عمدا  فقط از دستش لیز میخوره و میفته

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

میدونم عزیزم...حتما مکمل مخصوص دوران شیردهی بگیر اگه بچه شیر میدی..خیلی تاثیر داره...

شیر خودمو نمیدم عزیزم

بیشتر ببینید
من نمیخوام ی ادم مضطرب مثل خودم باربیارم

من تصویری دو سه سالگیش برات ساختم عزیزم که شما اون عذاب منو تجربه نکنی 

اینجور بچه ها حد وسط ندارن یا ترسو گوشه گیر همین چیزی که برات توصیف کردم میشن یا گستاخ و به شدت یاغی و سرکش

دست ب همه چیز میزنه وسایلشو میاره کنار گاز روشن ک اتیش روشن کنه و ب قول خودش تولد بگیره همش پای سینک ...

عزیزم 

بچه های الان و مادر ها واقعا خیلی گناه دارن 

قدیم همه با همدیگه رفت و امد داشتن ،مادرا کمکی داشتن،بچه ها همبازی داشتن ولی الان نه رفت و امدی هست و ن اعصابی 

بچه ومادر صبح تا شب باهمدیگه درگیرن 

بیشتر ببینید