2777
2789

خب بگو بینم عيبت چیه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زمینه و شرایط مالیشو داشته باشی خودت میشی احتیاج به کمک کسی نیست واسه داف شدنم از بقیه طلبکارید😐

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

نه عزیزکم این چه حرفیه

هرکس به سبک و سیاق خودش خوشگله 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

عکس بزار تا بهت بگیم چطوری جذاب تر شی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

تو معلوم نبست کجای این کره خاکی ای داف بودن تو از داف بودن ما چه چیزی کم میکنه قربونت؟؟؟؟

علی که علی بود دنیا با او چنین و چنان کرد.. آنوقت با ما چند رکعت نماز خواندن، انتظار آسایش در دنیا را داریم..