میشه بگی چرا پشت سرم بد حرف زدهالان نسبت ب من خودشو خانوادش چه دیدگاهیی دارن
حسم میگه یا کسی بدتو پیشش گفته که خرابت کنه یا از سر بدذاتی و خراب کردن تو پیش بقیه
میدونن آدم درستی هستی ولی سعی در کتمانش داره که موفق نمیشن ولی دوست دارن
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
مرسی عزیزم ببخشید اینقدر سوال کردم💜🙏به نظرتون ازدواج هم میکنم؟ یا مجرد میمونم
در سنین ۲۷ تا ۳۵ سالگی ازدواج میکنید
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.