2777
2789
عنوان

حالم از هرچی مهمونی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست

حالا بعضیا هم هستن مثلا طرف یدونه دختر داره، بهش میگن خدا ایشاله بهت پسر بده!

بابا شاید طرف اصلا بچه نمیخواد اخه چرا نمیبندی اون دهن تو

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

منم فردا شب عروسی دعوتم دلم نمیخواد برم انقدر طعنه میزنن چرا ازدواج نمیکنی و با دلسوزی نگاه میکننرفت ...

منم ۴ ساله ازدواج کردم واقعا شرایط بچه نداریم ، اگ بچه دارم میشدم یهویی سقط میکردم ، اما یجوری خانواده شوهر رومخت میرن و ترحم دارن انگار نازایی و اجاقت کوره ، اصلا شاید نخوام بیارم کلااا ب شما چ ، بخاطررفتارای زشت دیگشون قطع رابطه کردم بخدا ارامش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یک کاره ازت میپرسن چرا بچه نمیاری یا حرفش میشه ؟  

ببین من خودم شش سال اول ازدواج بچه نیاوردم ، از این حرفا هم زیاد شنیدم ولی چون انتخاب خودمون بود دیگه واقعا برام مهم نبود اصلا ناراحت هم نمی‌شدم 

ولی وقتی دیگه خواستیم بچه بیاریم و بخاطر ضعف اسپرم سقط میشدن دیگه اونجا سوال ها کلافه و ناراحتم میکرد 

علت اینکه ناراحت میشی رو بررسی کن اگر خدای نکرده تجربه نازایی و سقط... نداری بررسی کن شاید دلیلی که بخاطرش بچه نمیارید خودتون رو قانع نکرده هنوز بخاطر همین وقتی حرف میزنن توی ذهن خودت مسأله زیر سوال می‌ره و ناراحت میشی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بیشتر ببینید
بعضیا حرف نزنن فکر میکنن بقیه دلخور میشن دختر منم وزنش معمولیه هرکس میبینه میگه چرا لاغره چرا ضعیفه ...

جواب بده نگن اعتماد به نفس بچت خراب نشه

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
یعنی یک کاره ازت میپرسن چرا بچه نمیاری یا حرفش میشه ؟ ببین من خودم شش سال اول ازدواج بچه نیاوردم ، ...

علتش همین ناباروری که هیچکس نمیدونه

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
حالا بعضیا هم هستن مثلا طرف یدونه دختر داره، بهش میگن خدا ایشاله بهت پسر بده!بابا شاید طرف اصلا بچه ...

کلا مرض دارن بعضیا دقیقا دیدم دوتا پسر داشته میگن یکی بیار شاید دختر شد یا برعکس

کلا مرض دارن بعضیا دقیقا دیدم دوتا پسر داشته میگن یکی بیار شاید دختر شد یا برعکس

شما هم وقتی میری تپی جمع ک بچه دارن اصلا عکس العمای نشون نده نصبت ب بچه ها و نوزاد ها ک نگن چقدر بچه دوست داره و بچه دار نمیشه خودتو خنثی نشون بده 

شما هم وقتی میری تپی جمع ک بچه دارن اصلا عکس العمای نشون نده نصبت ب بچه ها و نوزاد ها ک نگن چقدر بچه ...

دقیقا. 

مردم میگردن و نقطه ضعفت رو پیدا میکنن، بعد دقیقا از همون جا نیش ت میزنن ، نباید به این جور آدما آتو داد و اجازه داد که به خواسته شون برسن

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

علتش همین ناباروری که هیچکس نمیدونه

ان شاالله حل میشه ، استرس به خودت نده  استرس خودش عامل اصلی ناباروریه ، توی جمع های این مدلی هم که میری بگو ان شاالله به وقتش اگر نزدیکان گیر میدن همیشه بگو شوهرم مخالفه فعلا میگه نه اون نخواد من چطوری بچه بیارم مردا اینطور چیزا رو خوب گردن میگیرن هماهنگ باش با شوهرت سوتی نده حرفش شد دیگه بحث رو جمع کن کش پیدا نکنه وقتی میپرسن چرا و فلان ، توی بحرش نذار برن ، بحث رو جمع کن.

معمولا به هر کسی بگی شوهرم نمی‌خواد دیگه واقعا ول می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بیشتر ببینید
بعضیا حرف نزنن فکر میکنن بقیه دلخور میشن دختر منم وزنش معمولیه هرکس میبینه میگه چرا لاغره چرا ضعیفه ...

بگو دکترش از قد و وزنش راضیه دیگه عهد قجر نیست که به بچه چاق میگفتن سالم 

اینطور موقع ها به جای  دفاع و توضیح دادن ، نوع تفکر طرف رو تخریب کن خیلی جواب میده

بیشتر ببینید