2777
2789
قبلا لک داشتید که ازبین بردید؟اگه آره بگید به چه روشی؟

اره ببین وضعمو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل خالی بود صورتش من زیبایی طبیعی میپسندممثل مثلا دهه هشتاد هدیه تهرانی که با موی مشکی و صورت صاف و ...

من فقط برام سوال بود ک این دختر سینه هاش چرا اینقد بزرگه 😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

پلنگ نیستم ولی به نظر خودم چهرم متناسبه با اصلاحاتی که انجام دادم

پلنگ یعنی زیاده روی کنی و تر بزنی تو قیافه

عمل در حد معقول پلنگ نمیشه

این همه توضیح دادم که از خودم دفاع کنم😂😂

متاهل

من از هر نوع تغییر توی چهره بدم میاد. هیچوقت عملی رو ندیدم به دلم بشینه. خودم از نظر عرف خیلی احتیاج به دستکاری صورت دارم مخصوصا که 36 سالم داره تموم میشه. جوونتر بودم خیلی زیبا بودم. ولی به نظرم بازگشت به زیبایی جوانی ارزش نداره عمل کنی. یعنی این راهش نیست. خیلی ناجور میشن

سوال شغلی نپرسید

اره ببین وضعمو

چ کار کردی ؟لطفا بگو کانل 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

درسته خیلی ممنون از توضیحاتت فقط بنظرت هزینش چقدره

بستگی داره به اون کیلینیک اما ژل شقیقه از بقیه نواحی صورت گرون تره معمولا سی سی ۷ تومان هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......