2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه دیروز اون سیندرلای عملی کشور عربی رو دیدم با عباس حالم بهم خورد

چرا؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

یک عدد زشتو نچرال 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
الهام جان میگم که من ابروهام یه کوچولو افتادس انگار خوابالوم بخوام لیفت شقیقه انجام بدم یعنی همون ژ ...

عزیزم لیفت شقیقه با ژل خیلی تاثیری تو لیفت ابرو‌ نداره باید همزمان باهاش بوتاکس هم انجام بدی که ابروهات بره بالا اما خب تاثیرش موقتی دایمی جراحی لیفت شقیقه هست که خیلی ابروها میره بالاتر همیشگی هست

البته لیفت با نخ هم هست که من تجربه ندارم اما همه اینا کارا غیر جراحی تاثیرشون موقت هست 

اما به نظرم بوتاکس با ژل شقیقه رو امتحان کن عوارض و دوره نقاهت و‌درد نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......