2777
2789
از خودم تعریف نمیکنم من 😎

شمارو دیدم واقعا خوشگلین پلنگ باید جلوتون سر خم کنه بانو😍❤🤩🥰😘

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه باید بیخالشم 😅ترمیمم میخواد؟

اره عزیزم باید چندین بار تکرار بشه 🥺

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
توروخدا بیخیال تزریق بشید الان واقعا ژل لب و تزریقات گونه چونه از مد رفته خییییلی مصنوعی میشن اینا ک ...

ولی در حد اصلاح فرم خوبه‌ 

من اصلاح فرم کردم و میگم خدا چرا زودتر نرفتمممممم

🚶🚶🚶

توروخدا بیخیال تزریق بشید الان واقعا ژل لب و تزریقات گونه چونه از مد رفته خییییلی مصنوعی میشن اینا ک ...

ژل درصورتی ک نقص صورتت بگیری عالیه ومدشم نمیره

مگه پلنگ طورا ک زیادمیزنن ازمدبرن

دماغ عمليم بوتاكسيم ژل لب دارم كامپوزيتم بلفارو هم كردم نميدونم ديگه پلنگ محظوب ميشم يا نه😂😂

قطعا اصن شک نکن😂😂😂

ناخناتم بایدسه سانت ب بالا و نوک تیز باشه

🚶🚶🚶

فقط شوینده و ابرسانو سی سی کرم بیرون رفتنی چونچربه پوستم اگه پوستن خشکه زینک بزن پماد و بی بی کرم فا ...

سیسی کرم چیه کاربردش چیه ؟ بی بی کرم چیه و فرش با سی سی کرم چیه ؟

و اینکه لطفا میشه اسم شوینده و آبرسان هم بگید کدوم برند ‌؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

جدا؟ سلام به روی ماهت چه بد که من تا حالا افتخار اشناییتو نداشتم گل

بله من چندساله بود که کاربر خاموش بودم ولی شما رو میشناختم کامنتهاتون رو میخوندم و باهاتون اشنا هستم 

افتخار از ما نبوده 

بله من چندساله بود که کاربر خاموش بودم ولی شما رو میشناختم کامنتهاتون رو میخوندم و باهاتون اشنا هستم ...

خوشوقتم شلوار پلنگی😅😜🌸

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم من نچرالم ولی ابروهام اخمالو شده سنم رفته بالا  گفتم اگه ارزون باشه فقط لیفت شقیقه انجام بدم که میبینم درتوانم نیس  گرونه واقعا 

سیسی کرم چیه کاربردش چیه ؟ بی بی کرم چیه و فرش با سی سی کرم چیه ؟و اینکه لطفا میشه اسم شوینده و آبرس ...

سی سی برا پوست چربه

بی بی برا پوست خشک

برا استفاده روزمره بجا کرم پودر ضدآفتاب اینا خوبه که پرایمر هم نمیخواد خودش داره اینارو

عزیزم پوستت چربه یا خشکه؟شوینده نمیشه حتمی برا من با پوست شما سازگار باشه من نزدیک ۷ـ۸ محصول عوض کردم هر پوست با یکی میسازه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون