2777
2789
وقتی اونقدر بزرگ شدی ک تو سایت زنانه میچرخیخب برو سر گاز خودت درست کن

گلم انتظار داری منی که مامانم دستپختش بده دستپختم خوب باشه؟😂 من که همون دستپخت بدشم میخورم غذاهای خودمم بد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم انتظار داری منی که مامانم دستپختش بده دستپختم خوب باشه؟😂 من که همون دستپخت بدشم میخورم غذاهای خ ...

دیگه کسی ک ایراد میگیره باید هنری داشته باشه ک ب بقیه ایراد میگیره

هنر نداری همون غذا مادرت بخور دعای سلامتیش بکن

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

دیگه کسی ک ایراد میگیره باید هنری داشته باشه ک ب بقیه ایراد میگیرههنر نداری همون غذا مادرت بخور دعای ...

خب تجربش زیاد من هنوز جا دارم یاد بگیرم فرقش خیلیه ادم این هنرو از مادرش یاد میگیره 

من خوشم میاد از خانمهایی که سنشون بالاست و خونه داری و دستپخشون خوب نیست 

اینجور آدما حداقل غر نمیزنن و به کسی ایراد نمیگیرن که این چه وضع خونه داری و آشپزیه ... و ما هم با دیدن اونا میفهمیم که خیلیم بد نیستیم و احساس بی کفایتی نمیکنیم 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...