2777
2789

۱-خرجت نمیکنه

۲-دوست نداره رابطه ای که باهمین خانوادش بدونن

۳-خیلی راحت تو جمع دوستاش میبرتت

۴-مناسب ها کادو خریدناش

۵-اینکه حساس باشه روت  یا عادی 

۶- تعداد تماساش  و پیاماش

الکی میگه وقت ندارمهدیه نمیخرهباهات بد خرف میزنهتو بیشتر از اون تماس میگیری

بیکاره اما وقت نداره خودش قرار میزاره بعد کنسل میکنه 

هدیه نخریده خسیسه 

اگه انتقاد کنم میگه نق نقو

یمدتم تماس و حضوری نداشتیم کلا الان اگه تماسم میگه در حد ۵دیقه اونم از بس حرف نمیزنه یطوریه خودم قطع میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول راه بگید نمیخواید چرا همتون غنیمت میدونید یه روز بیشتر سرکار بزارید و استفاده کنید؟

خب من الان بهتون گفتن که بدونید،ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست،اول رابطه به طرف بگید می‌خوام خانواده ها در جریان باشند زیر نظر خانواده ها پیش بریم،اگه قبول کرد پس حله اگه قبول نکرد هدفش چیز دیگه ایه

Math

بیکاره اما وقت نداره خودش قرار میزاره بعد کنسل میکنه هدیه نخریده خسیسه اگه انتقاد کنم میگه نق نقویمد ...

گل ام ببخش

اما شوهر من این رفتارو کرد فهمیدم داره بهم خیانت میکنه

قبل اینکه برنجی بی محلیش کن بسوزه بعدم بنداز از زندگیت بیرون

اره میگه گرونیه نمیتونیم تشکیل زندگی بدیم

بهش بگو گرونی همیشه هست،قرار نیست که ارزونی برسه،اگه واقعاً عاشقی بیا جلو با کم و کسری هات هم میسازم،اگه بهونه آورد معلومه که بگیر نیست

Math