2777
2789

سلام خانما من پریودی هام به شدت نامنظم هست جوری که با دارو پریود میشم بعد از 18 روز که از پریودی می‌گذشت بی بی چک هاله کمرنگ انداخت بتام 668 بود دکتر گفت تکرار شه و بعد 48 ساعت شد 850 مجدد بعد 48 ساعت شد 1118 چون لکه بینی قهوه ای داشتم گفتن شاید خارج رحم هست ولی سونو شدم گفتن 5 هفته 5 روز و داخل رحم و شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم از دیروز لکه قهوه ای تبدیل شد به خون قرمز جوری که مثل روز اول پریودی و درد زیر شکم مثل پریودی دارم رفتم زایشگاه گفتن تا شنبه وایسم برا سونو تا ببین بچه رشد کرده یا نه به نظرتون میمونه ببخشید طولانی شد میشه تجربه هاتون رو بگین 😥😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اخه تا وقتی صدای قلب جنین رو نشنیدی نباید شیاف بذاری.

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه. 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم