یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای ترند های مسخره اینستا و به مشت نر هوس باز به خودت و روحت آسیب نرسون
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
من ران پام پره ولی ساق پام معمولیه راضیم اما چ پر چ لاغر خوشم نمیاد
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
خوش به حالت من الان پامو گذاشتم رو مبل یهو دیدم چقد چاقه حالم بد شد
حالا برعکس من دیدم چقدر لاغر عوقم گرفت
منم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۸
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن