2777
2789

سه تومن گوشت و مرغ و برنج

دو تومن میوه و سبزی

یک تومن حبوبات و لبنیات

یک تومن پیاز و سیب زمینی و کدو و بادمجون و رب و روغن

دو تومنم برای خوراکی و مواد فست فودی

همون حدود ده تومن برای خرید کامل

ما 4 نفریم خریدمون حدود 20 تومن میشه البته با شوینده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

روغن رب گوجه البته اینا هستن تو خونه تا چندماه آدم استفاده میکنه ولی پیاز گوجه سیب زمینی اینا هفتگی باید ازشون بخری فکر کنم هفته ای ۵۰۰ شایدم کمتر بشه اره اصلا دقیق نمیشه حساب کرد مثلا گوشت گوسفند فکر کنم اونم ۲ میلیون 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب آجیل خریدید دیگه آجیل گرون مردم اکثرا نمیخرن

باید درست خرید کنی ما قبلا کلی پول هله هوله از سوپری میدادیم اندازه همین پول اجیل میشد .اکثرا برا پول چیپس و پفک زورمون نمیاد ولی برای این چیزا چرا. الان اجیل میگیریم کم کم میخوریم  هم سالمه هم مقوی .لازم هم نیست همه ش بری چهار مغز. و گرون بگیری همین اجیل شیرین که مویز و نخودچی و بادوم و فندق داره هم خوبه

واقعا گرونیه فکر کن ماهی ۱۰۰ باید داشته باشی تا زندگی خوبی داشته باشی

عزیزم یه چیزایی میگیا

ماهی ۱۰۰داشته باشم اینجا چیکار میکنم

من اصلا فکر زندگی خوبم نمیکنم

فقط میخام‌زنده بمونم تا بمیرم

عزیزم یه چیزایی میگیاماهی ۱۰۰داشته باشم اینجا چیکار میکنممن اصلا فکر زندگی خوبم نمیکنمفقط میخام‌زنده ...

خوب مگه من گفتم دارم منم مثل توم فقط گفتم برای زندگی خوب باید ماهی ۱۰۰ داشته باشی همین

چطور حساب کردی مگه بخوای هرروز هله هوله بخوری

حساب نکردم از شوهرم پرسیدم😂گفتم ما چقدر درماه خزید میکنیم گفت یه هفته درمیون میریم خرید حدودا هربار میشه 2500 خریدامون با اجیل و مغز و این چیزا میگه این حدودا میشه