منم بیش تر اهل تماس هستم ولی خب دوره نامزدی یا آشنایی که هم دیگر رو هم زیاد نمی بینیم ناراحت کننده ا ...
منم با کسی در حال اشناییم بوتیک داره تازه هم شهریمم نیس کلا در روز دو سه باز تلفنی میحرفیم اونم هی وسطش مشتری میاد من حالتو متوجه میشم ولی سعی کن دنیات فقط اون ادم نباشه برای خودت یه دنیا بسازی که حالا اونم یه گوشه ی این دنیا باشه که اگه یه روزم نبودن داغون نشیم اینارو تجربه کردم میگم میدونم کاملا حق باتوعه ولی مرداهم دنیای خودشونو دارن و ما یه گوشه ازش هستیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکلم دقیقا ساختن همین دنیاست واقعا سخته برام ساختنش
چاره ای نداریم وگرنه باید حرصوجوش بخوریم بعدش هزار درد بیفته تو جونمون در کل مردا واقعا ارزششو ندارن ولی من اینو امتحان کردم که بیکاری باعث میشه بچسبیم بهشون ماهم خودمونو مشغول کنیم فکرشون نمیفتیم اونقدا
والا دوست پسر من ۲۴ سالشه هردیقه شیفته اصن وقت نمیکنیم چت کنیم منم دانشگاه میرم فقط تلفنی صحبت میکنیم اونم تازه همیشه نه بعضی وقتا هم ک بیکاریم باهم بیرون میریم