2777
2789

نامزدم خیلی حوصله چت با من نداره اما کلی گروه با همکارهاش و دوست های قدیمی داره که چت می کنن یا عکس و فیلم و کلیپ می فرستن....برای شما هم‌ همین طوره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم ۳۵ ام

واقعا حوصله هیچ کسیو ندارم

مجردم اگر لزدواج برام پیش بیاد ابدا خوشم نمیاد چت کنم

تو سن ما درصورتی چت میکنیم که واقعا موضوعی ذهنمون را درگیر کرده باشه

خب حتما شما رو ب اندازه كافي حضوري ميبينه

نه....خیلی مشغول کاره....خیلی...از دانشگاه میاد می ره دفتر کارش از دفتر کارش می ره سر شغل سوم...ولی می گم پس چه طور با اونا گروه داره

رفتار دوگانه ربطی به سن داره. اگه از چت خوشش نمیومد با هیچکس خوشش نمیومد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بخدا من ۲۷سالمه دیگ میگم کسی بامن کار داره زنگ بزنه اصلااا حوصله چت ندارم همینطور صفحه گوشی حالمو به ...

منم بیش تر اهل تماس هستم ولی خب دوره نامزدی یا آشنایی که هم دیگر رو هم زیاد نمی بینیم ناراحت کننده است واسم این موضوع 

نه....خیلی مشغول کاره....خیلی...از دانشگاه میاد می ره دفتر کارش از دفتر کارش می ره سر شغل سوم...ولی ...

گروه داره سوالاتشو میپرسه 

من خودم یه عالمه گروه مرتبط با شغلم دارم

نبودن نمی تونستم عملا خیلی جاها مشکلات کاریمو حل کنم

برای چت های مسخره که تو گروه ها نیست

نه زیاد نیست

شاید گروه کاری باشه .

حالا دوتا کلیپم ردو بدل شه 

بهتر نیست در مورد باهاش حرف بزنی 

ببین نظرش چیه 

هرچی بگیم ماها احتمال داره بدبینت کنه 

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎