2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من اینطوری نبود که کلا یه تخمدان داشته باشم 

من چند سال درگیر ناباروری بودم و متوجه شدم تخمدان راستم اصلا فولیکول آزاد نمیکنه ولی تخمدان چپم آزاد می‌کنه

شکر خدا با همون تخمدان چپ طبیعی باردار شدم

کاربری قبلیم سال 97 بود که متاسفانه تعلیق شدم... کاربرقدیمی ام
واسه من اینطوری نبود که کلا یه تخمدان داشته باشم من چند سال درگیر ناباروری بودم و متوجه شدم تخمدان ر ...

خداروشکر😊

فرقی نداره انگار منم همون تخمک نداره

چطوری درمان شدی؟

واقعا یعنی امیدوار باشم 🙂

ب حرف دکترا ایمان نیار

فقط خدا واهل بیت بقیش همش فرضیه اس

من بهترین شرایطو داشتم‌میگفتن چاقی حامله نمیشی همون بار اول حامله شدم گفتن تست شوهرت کم تحرکه وچرت وپرت

بله.من.داخل تخمدان چپم کیست درمویید داشتم که کیست رو به همراه تخمدان دراوردم.۴ ماه بعد جراحی ،باردار ...

بابت جراحی که داشتی متاسفم اما برای اینکه باردار شدی خداروشکر 🤗

من ۱۰ سال پیش کیست تخمدان عمل کردم بعدش زیاد رفتم سونو چیزی راجب نبودن تخمدان نگفتن دیروز رفتم سونو دکتر گفت یکی از تخمدان هات نیست احتمالا جراحی کردن 😔

خداروشکر😊فرقی نداره انگار منم همون تخمک ندارهچطوری درمان شدی؟

من دوبار ای یو ای کردم دارو می‌خوردم واسه تقویت تخمک 

هردوبار منفی شد دکتر گفت اینبار پریود شدی بیا واسه ای وی اف

یک ماه بعد از آخرین ای یو ای دو هفته زودتر پریود شدم با خونریزی شدید درست حسابی هم اقدام نکردیم چون میخواستم ای وی اف کنم

ماه بعدش هی منتظر پریودبودم که برم دکتر دیدم پریود نمیشم تست زدم مثبت شد

سه روز دیگه هم موعد زایمانمه

کاربری قبلیم سال 97 بود که متاسفانه تعلیق شدم... کاربرقدیمی ام
ب حرف دکترا ایمان نیارفقط خدا واهل بیت بقیش همش فرضیه اسمن بهترین شرایطو داشتم‌میگفتن چاقی حامله نمی ...

اره راست میگی اگه خدا بخواد میشه نشدم ی حکمتی هست