2777
2789

نمیدونم براتون تاحالا از این چیزا پیش اومده یا نه

ولی به معنای واقعی حالم بهم خورد از یه سری آدما که فقط اسمشون آدمه!

امروز داشتم از کلاس برمیگشتم کنار خیابون یه گربه افتاده بود ظاهرا ماشین بهش زده بود و بدنش خونی بود چشماشم بدجور ضربه خورده بود

بعد چندتا دختر وایساده بودن میخندیدن یکیشون میگفت چشماش کنده شده چه با حال

اون یکی میگفت بهتر کم شن بابا پر کردن خیابون رو🙂💔

درسته همه نباید حیوون هارو دوست داشته باشن و چیز طبیعی هست اما خوشحال بودن از مرگ یه زبون بسته گوشه خیابون و مسخره کردنش اونم تو این وضعیت که تو خون غرق شده واقعا دور از انسانیته :)

عاشق گربه ها...عاشق دامپزشک شدن...🥲♥️

اخی

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تماس گرفتم که بیان حدقل ببرنش از اون قسمتضمنن لازم نیست به امضام کنایه بزنی....

حالا اومدن بردن؟

کی قرار بود بیاد؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چرا حس میکنم چیزی که تعریف کردی واقعی نیست 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بیشتر ببینید
حالا اومدن بردن؟کی قرار بود بیاد؟

شهرداری (رفته گر ها معمولا میان)

نزدیک خونمون هم بود کوچه بغلیمون

بله وقتی برگشتم نبود

یکی مثل اونا ...یکی هم مثل من پول قرض کردم که پای یه گربه خیابونی رو جراحی کنم ...اومده بود جلو درخونمون بهم التماس میکرد که کمکش کنم ..الان یک هفته است پیش ما هست پاش جراحی شده و داره دارو میخوره ...اگه دوست داشتی تاپیک حامی حیوانات منو بخون

چرا حس میکنم چیزی که تعریف کردی واقعی نیست

من اهل تاپیک فیک نیستم اگه تاپیکامو دیده باشی

البته حق داری خودمم برگام ریخته بود😐

یکی مثل اونا ...یکی هم مثل من پول قرض کردم که پای یه گربه خیابونی رو جراحی کنم ...اومده بود جلو درخو ...

میشه عکسشو بزاریییی؟🥺🥺😍😍