2777
2789
عنوان

ای کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 33 پست
بچه آدم مهمون خونس دوروزی که هست خیلی بده اینجوری آزارش بدیم بگو وظیفه اول و اخرتووه که شکم منو سیر ...

من الان فرجه های دانشگاهم شروع شده و اومدم خونه که درس بخونم ولی همش میگن چرا اومدی فقط مصرف کننده ای 

از طرفی هم داخل خوابگاه نمیشه درس خوند چون میگن برین خونه هاتون ایام فرجه ها

مگه زندانه نزارن تا سر کوچه بری؟؟ از ۶ صبح اجازه داری بری بیرون تا ده شب

اره حتما س بار میزارن بریم 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زندانه نزارن تا سر کوچه بری؟؟ از ۶ صبح اجازه داری بری بیرون تا ده شب

وقتی نمیزارن چجوری بریم دقیقا؟ 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
بیشتر ببینید
گفتن این حرف ها برای بیشتر خانواده ها گنگ و نامفهومه

براشون شوخیه 

بیشتر ببینید
چن سالته؟ مادر منم همینه همش دعا میکنم زودتر بتونم مستقل شم

۲۱ سالمه

تازه من حقوقی هم که میگیرم با این که خیلی کم و ناچیزه میدم مامانم ولی اون بدش میاد که داخل خونه میام از دانشگاه

ببینید هرچیزی توی زندگی کاملا دو طرفه ست ، شاید مادرتون از هم چیزی ناراحته .

شاید مسئولیت زیادی رو دوششه و شما هم کمک نمیکنی .

ولی در کل منم با شما موافقم، کاش اصلا بدنیا نمی اومدیم 

اقا مگه میشه نزارن😐سبحان الله، یه پانسیون نام ببر نزاره بری بیرون

مادر پدر میگم نمیزارن بریم پلنسیون 

بیشتر ببینید
ببینید هرچیزی توی زندگی کاملا دو طرفه ست ، شاید مادرتون از هم چیزی ناراحته .شاید مسئولیت زیادی رو دو ...

مامان من فقط داخل آشپزی میکنه بقیه چیز ها خودمون لباس هامون رو میشوریم یا اتاق هارو تمیز میکنم

البته امروز اومدم کمک کنم ولی دعوا شد چون حواسم نبود کمی از بادمجون هارو سوزوندم 

لی کاش مارو مهمون میدیدن مارو سربار میبینن هرچه زودتر بریم حالا به ی ادم کر کور لال هرچی باشه فقط اس ...

نگو عزیزم اینجوری غصم شد برات . تو رو خدا قدر خودتو بدون هرکسی لایق تو نیست که بخوای به هرکسی بری 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
مادر پدر میگم نمیزارن بریم پلنسیون

اهاااا فکر کردم میگی پانسیون 

معلومه ک نمیذارن بری، من میگم یه جوری تو برو، یه اسنپ بگیر برو، بزار بگن برای چی رفتی اصلا بیوفتن دنبالت، ممکنه دعوات هم کنن، این یه جور اعتراض کردنه، یکم باید فشار بیاری یه جاهایی ب خانواده، از آینده بترسونیشون، بگی من که تهش ولتون میکنم میرم، امروز نرم بلاخره یه روز پیر میشید و... آینده رو نشونشون میدم